CFR Cluj – Universitatea Craiova, cota 21 cu Bet Builder pe Betano

Cel mai așteptat duel al etapei a 3-a din Liga 1 le aduce față în față pe CFR Cluj și Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:30. Se înfruntă două dintre echipele cu pretenții la câștigarea campionatului, iar pe Betano pot fi plasate până la șapte pariuri diferite din acest meci, cu Bet Builder, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

CFR Cluj – Universitatea Craiova (duminică, ora 21:30)

Cinci piețe diferite de pariere am selectat, cu Bet Builder activat, la meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, capul de afiș al finalului de săptămână în Liga 1.

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.83)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.95)
CFR Cluj cornere – Peste 4.5 (cota 1.88)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe (cota 1.82)
Universitatea Craiova Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.70)

Fosta campioană CFR Cluj a început sezonul cu două victorii consecutive, 2-0 pe teren propriu cu Politehnica Iași și apoi 3-1 în deplasare cu UTA.

Universitatea Craiova are patru puncte acumulate în primele două etape, după ce a învins pe Dinamo în deplasare (2-0) și a remizat pe teren propriu cu Oțelul Galați (0-0).

În urma remizei de acasă antrenorul Eugen Neagoe a fost schimbat cu Laurențiu Reghecampf, care își va face revenirea oficială chiar la meciul din Gruia.

Spre deosebire de Craiova care a avut o săptămână de odihnă, CFR Cluj a evoluat la mijlocul săptămânii în turul 2 preliminar din Conference League, remizând pe teren propriu cu Adana Demirspor (1-1), ocupanta locului patru sezonul trecut în campionatul Turciei.

Potrivit datelor statistice ultimele două meciuri directe între CFR Cluj și Universitatea Craiova s-au încheiat la egalitate cu același scor (1-1).

Ambele echipe au marcat în trei din ultimele cinci meciuri directe disputate în Gruia.

Universitatea Craiova a câștigat un singur meci din ultimele cinci în deplasare cu CFR Cluj, succes care datează din primăvara anului 2021.

Ultimele rezultate directe din campionat

CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-1 (7 mai 2023)
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 (2 aprilie 2023)
Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-0 (11 februarie 2023)
CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-0 (11 septembrie 2022)
CFR Cluj – Universitatea Craiova 2-1 (15 mai 2022)
Universitatea Craiova – CFR Cluj 3-2 (10 aprilie 2022)
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-1 (5 februarie 2022)
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-0 (20 septembrie 2021)
Universitatea Craiova – CFR Cluj 1-3 (15 mai 2021)
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2 (24 aprilie 2021)

Cota 21

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova poți ajunge la o cotă cumulată de 21.00, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 1.050 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la CFR Cluj – Universitatea Craiova

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Mega Cote și Cote Mărite la Farul – Politehnica Iași (duminică, ora 18:30)

La fel ca la meciul dintre Oțelul și FCSB, pe Betano poți profita de Cote Mărite și la partida Farul – Politehnica Iași care deschide ziua de duminică în Liga 1.

De asemenea, această partidă beneficiază de Mega Cote. Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2), plasate înainte de începutul unei partide.

Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață, adică un câștig maxim pentru parior, fără profit pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.