Amical pentru Mirel Rădoi înainte de Liga Națiunilor

O zi plină de meciuri la Betano

Zi încărcată de evenimente la Betano, cu meciuri din toate sporturile:

  • Multe Echipe Naționale puternice au programate partide de pregătire în această zi, profitând de calendarul competițional.
  • Irina Begu joacă primul meci în turneul de la Linz.
  • Supriză mare ieri în turneul de tenis de la Sofia, unde favoritul Shapovalov a fost eliminat încă din primul meci de către moldoveanul Radu Albot.
  • Maratonul din Cupa României la baschet continuă cu alte meciuri atractive.

 

Amicale internaționale

 

România – Belarus

Echipa României are un meci amical pe stadionul “Ilie Oană” cu reprezentativa similară a Belarusului, în pregătirea meciurilor oficiale din Liga Națiunilor. Cele 2 echipe s-au mai întâlnit de alte 5 ori în istorie, România câștigând 3 dintre acestea, iar 2 au fost remize. Ultimul meci disputat între cele două formații a fost tot pe teren propriu, în cadrul preliminariilor pentru EURO 2012. Actualul antrenor al echipei de tineret, Adrian Mutu, a înscris o dublă pe Arena Națională, într-un meci jucat pe 7 octombrie 2011 și încheiat 2-2.

Cote Betano 1×2: 1.57 – 4.09 – 8.15

 

Olanda – Spania

Una dintre cele mai atractive confruntări din amicalele zilei se joacă pe Johan Cruijff ArenA. Ambele formații vin, totuși, după ultime rezultate mai puțin bune. Spania a pierdut surprinzător în ultimul meci de Liga Națiunilor pe terenulUcrainei, în timp ce Olanda se află abia pe poziția a 3- din grupa sa, cu o singură victorie din 4 meciuri. Aceasta întâlnire este una de o foarte frumoasă amintire pentru fanii spanioli, selecționata lor câștigând primul și singurul Campionat Mondial chiar într-o finală împotriva Portocalei Mecanice, desfășurată în 2010 în Africa de Sud.

Cote Betano 1×2: 3.32 – 3.50 – 2.41

 

TENIS

 

Nadia Podoroska – Irina Begu

După ce ieri Sorana Cîrstea a trecut mai departe în competiție prin abandonul austriecei Julia Grabher, Irina Begu intră și ea azi în turneul de la Linz împotriva favoritei numărului 6, Nadia Podoroska. Compatrioata noastră, care ocupă locul 76 WTA, pornește ca favorită în fața argentiniencei, număr 48 mondial.

Cote Betano 12: 2.07 – 1.70

 

Salvatore Caruso – Felix Auger-Aliassime

Capul de afiș al zilei de la turneul de tenis din Sofia este deținut de partida dintre italianul Salvatore Caruso și canadianul Felix Auger-Aliassime. Cei doi nu s-au mai întâlnit niciodată, până acum, în meci direct, iar Felix Auger-Aliassime. locul 21 ATP, a devenit favoritul câștigării turneului, după eliminarea prematură de ieri a lui Shapovalov.

Cote Betano 12: 3.90 – 1.24

 

BASCHET – CUPA ROMÂNIEI

 

CS Phoenix Galati – Dinamo București

Phoenix Galați și Dinamo București fac parte din grupa A a Cupei României la baschet, grupă ce își desfășoară meciurile la Arena de Baschet din București. Cele 2 formații au jucat ieri primele lor meciuri din acest sezon, iar azi vor încerca să își ia revanșa pentru înfrângerile suferite. Câinii roșii pornesc ca favoriți clari în duelul de astăzi.

Cote Betano 1×2: 6.20 – 1.10

 

BCMU Pitesti – U-BT Cluj

Ambele formații vin după victorii obținute ieri și se află pe primele două locuri din grupa A. BCMU Pitești a obținut victoria într-un meci ceva mai greu, contra unui adversar tare ca Dinamo București. U-BT Cluj pornește ca favorită în această dispută, în drumul său de a-și apăra trofeul câștigat sezonul trecut.

Cote Betano 1×2: 3.70 – 1.25

 

Ce joci azi?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply