finale play-off EURO 2020

EURO zi la Betano

Astăzi avem 4 adevărate finale care se dispută și din care vom afla ultimele țări care se califică la europeanul din vara anului viitor. Până la aceste dueluri, avem deja 20 de formații calificate din totalul de 24 de locuri alocate formatului pentru EURO 2020.

 

Finalele Play-off-ului EURO 2020

 

Georgia – Macedonia de Nord

Niciuna dintre Georgia ori Macedonia de Nord nu a fost niciodată aproape de calificarea pentru un turneu major până acum. Ambele sunt, în acest moment, la doar un joc distanță de a-și asigura un loc la Euro 2020. Este o oportunitate remarcabilă pentru două dintre țările mai mici ale lumii din punct de vedere sportiv, una oferită acestora prin noua competiție Liga Națiunilor.

Georgia a trecut în semifinale de, chiar adversara noastră de ieri din amical, Belarus. Georgienii au câștigat atunci cu 1-0, cu un gol marcat devreme din penalti de către jucătorul lui Anorthosis, Tornike Okriashvili. De cealaltă parte, Macedonia de Nord a trecut cu 2-1 de Kosovo, scor înregistrat pe tabelă încă de la pauză. Cele 2 formații sunt adversare și în grupa lor de Liga Națiunilor, unde au și jucat deja un meci una împotriva celeilalte acum o lună, pe 14 octombrie. Partida s-a jucat pe terenul Macedoniei de Nord, la Skopje, și s-a încheiat nedecis, 1-1.

Finala Georgia – Macedonia de Nord se va disputa pe stadionul “Dinamo Arena” din Tbilisi și va fi condusă la centru de arbitrul englez Anthony Taylor, care a împlinit recent vârsta de 42 de ani. Câștigătoarea acestei finale va fi repartizată în grupa D, alături de Olanda, Ucraina și Austria.

Cote Betano 1×2: 2.65 – 2.85 – 3.10

 

Ungaria – Islanda

Gazdele de azi au trecut lejer în semifinale de echipa similară a Bulgariei, iar Islanda a depășit echipa similară a țării noastre. Islanda va folosi, cel mai probabil, același prim 11 din meciul cu România.

Ungaria este formația mai în formă din acest duel, după victorii contra Bulgariei și Serbiei, dar și un egal fără goluri obținut recent cu Rusia.

Singura dată când Ungaria și Islanda s-au întâlnit în ultimii nouă ani a fost la Euro 2016, meci din faza grupelor încheiat 1-1 .

Finala Ungaria – Islanda se va juca pe stadionul Puskás Aréna din Budapesta și va fi condusă la centru de arbitrul olandez Björn Kuipers. Câștigătoarea acestei finale va fi repartizată în grupa F, alături de Portugalia, Franța și Germania.

Cote Betano 1×2: 2.36 – 3.25 – 3.69

 

Irlanda de Nord – Slovacia

Irlanda de Nord se află acum pe punctul de a participa la un Campionat European pentru a doua oară consecutiv. Băieții antrenați de Ian Baraclough au trecut în semifinale de Bosnia-Herțegovina, într-un meci dramatic decis la penaltiuri.

Slovacia de bazează pe vedeta lor, Marek Hamšík, dar nu traversează o perioadă tocmai bună, după ce au înregistrat 2 înfrângeri din ultimele tot atâtea meciuri. Trupa pregătită de Oto Brunegraf a trecut în semifinale de Irlanda, o calificare adjudecată tot la penaltiuri.

Finala Irlanda de Nord – Slovacia se va juca pe stadionul “Windsor Park” din Belfast și va fi condusă la centru de arbitrul neamț Felix Brych. Câștigătoarea acestei finale va fi repartizată în grupa B, alături de Spania, Suedia și Polonia.

Cote Betano 1×2: 2.62 – 2.92 – 3.05

 

Serbia – Scoția

Serbia a trecut în semifinale cu 2-1 de Norvegia, fosta și viitoarea noastră adversară din grupele Ligii Națiunilor. Aceasta este, însă, singura victorie a vecinilor noștri din ultimele 6 meciuri jucate, și această calificare fiind realizată abia în reprizele de prelungiri. Dusan Tadic, Sergej Milinkovic-Savic, Aleksandar Mitrovic sunt jucătorii care pot face azi diferența pentru sârbi.

Scoția a obținut calificarea tot după un meci strâns, victorie obținută la penaltiuri contra Israelului. Pentru scoțieni, această finală este cel mai important eveniment fotbalistic din ultimii 13 ani. Miza s-ar putea să reprezintă, însă, o presiune prea mare pentru ei, având în vedere faptul că selecționata lor este cotată cu cele mai mici șanse de calificare la EURO 2020 din toate cele 8 finaliste.

Finala Serbia – Scoția se va juca pe stadionul “Rajko Mitić” din Belgrad și va fi condusă la centru de arbitrul spaniol Mateu Lahoz. Câștigătoarea acestei finale va fi repartizată în grupa C, alături de Anglia, Croația și Cehia.

Cote Betano 1×2: 1.77 – 3.66 – 6.06

 

Ce partide alegi pentru biletul tău?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply