Baschet în Cupa României

Tenis și baschet de top în meciurile de azi

Cupa României la baschet și meciul Soranei Cîrstea sunt evenimentele vedetă ale zilei.

 

TENIS

 

Sorana Cîrstea – Julia Grabher

Cele 2 jucătoare se întâlnesc pentru prima dată în meci direct. Partida de azi este din cadrul șaisprezecimilor turneului de la Linz, turneu ce se desfășoară pe suprafață dură în sală. Numărul 87 WTA, Sorana o va înfrunta pe austriaca Julia Grabher, număr 225 mondial, chiar la ea acasă, în al treilea cel mai mare oraș din Austria. Românca de 30 de ani, care nu mai jucat jucat din 17 octombrie, este mai experimentată și pornește ca favorită în fața oponentei sale de azi, austriaca de 24 de ani beneficiind de o invitație din partea organizatorilor pentru a participa la acest turneu.

Cote Betano 1-2: 1.15 – 4.90

 

Denis Shapovalov – Radu Albot

Denis Shapovalov, numărul 12 ATP, intră azi în acțiune în primul său meci din turneul de la Sofia. Tânărul canadian, favorit al turneului de peste Dunăre, îl va înfrunta în optimi pe moldoveanul Radu Albot, numărul 93 ATP.  La 21 de ani, Shapovalov are doar un singur trofeu important cucerit până acum în carieră, în 2019 la Stockholm.

De cealaltă parte, Albot a trecut lejer în runda inaugurală de numărul 100 ATP, japonezul Yuichi Sugita, cu 2-0 la seturi, scor 6-4, 6-1. Radu Albot se află la a treia participare de la turneul de la Sofia și are șanse bune să câștige măcar un set în această confruntare care se va disputa pe suprafață dură în sală.

Cote Betano 1-2: 1.22 – 4.20

 

BASCHET

Cupa României la baschet ne oferă azi meciuri extrem de atrăgătoare, unde avem doar azi 6 meciuri. Cele 13 participante sunt împărțite în 3 grupe, fiecare grupă desfășurându-și meciurile într-o locație dedicată. Cele 3 arene alese sunt: Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu, Arena de Baschet din București și Sala “Antonio Alexe” din Oradea. Meciurile de azi sunt transmise de DigiSport.

Primele două clasate din fiecare grupă vor obține calificarea la turneul final. Acestor echipe li se vor alătura cele mai bine clasate două echipe de pe locurile 3. Competiția se va încheia cu un turneu de tipul FINAL 8 în format clasic, adică acesta va cuprinde trei faze eliminatorii (sferturi de finală, semifinale, finală).

 

U-Banca Transilvania Cluj – CS Phoenix Galați

U-BT Cluj, câștigătoarea ediției trecute de Cupa României, intră azi în acțiune în grupa A a Cupei României împotriva celor de la Municipal Galați. Meciul se joacă la Arena de Baschet din București începând cu orele 17:45, iar clujenii sunt favoriți clari în acest duel.

Cote Betano 1-2: 1.03 – 10.00

 

Athletic Constanța – CSM Oradea

Constanța și Oradea se înfruntă azi în grupa B a Cupei României cu ora de start 19:30. Meciurile din cadrul grupei B se derulează pe arena “Antonio Alexe” din Oradea, iar partidele au început cu câteva zile mai devreme decât restul grupelor, având în vedere componența acesteia din care fac parte 5 echipe, față de celelalte 2 grupe, unde sunt câte 4 formații.

Athletic Constanța a pierdut prima partidă jucată pe 8 noiembrie contra liderului de acum din clasament, SCM Craiova, cu un zdrobitor 101 la 68. De cealaltă parte, orădenii au învins-o ieri, în primul meci jucat, pe Miercurea Ciuc, cu 68-40. Acesta este un joc restant, având în vedere faptul că SCM Craiova, Miercurea Ciuc și cealaltă echipă din grupa B, Steaua București, au deja câte 2 meciuri disputate. Chiar dacă pe hârtie sunt trecuți ca oaspeți, CSM Oradea joacă, practic, pe teren propriu și este favorita clară a acestui duel.

Cote Betano 1-2: 13.00 – 1.008

 

Dinamo București – BCMU Pitești

Celălalt meci al grupei A este între Dinamo București și BCMU Pitești. Ambele formații se află și ele la primul meci din noul sezon competițional, iar partida se anunță una echilibrată. Meciul se va desfășura tot pe Arena de Baschet din București, începând cu orele 21:15. În sezonul trecut, dinamoviștii au învins în ambele partide de campionat.

Cote Betano 1-2: 1.75 – 2.00

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply