Nuggets și Lakers au rupt coșurile în primul meci al finalei Vestului în NBA

A fost spectacol total în prima partida a finalei Conferinței de Vest din NBA, Denver Nuggets impunându-se în fața multiplei campioane Los Angeles Lakers, pe teren propriu, cu 132-126. Un meci al marilor ofensive care a semănat izbitor mai degrabă cu un All Star Game prin proporțiile scorului. Pentru cei care au pariat în Betano pe victoria lui Nuggets emoțiile s-au risipit încă din sfertul al treilea grație promoției ”Avans 20 de puncte”.

Avans 20 de puncte

Oferta „Avans 20 de puncte” se aplică pariurilor plasate înainte de meci pe Câștigător, ca gazdele sau oaspeții să câștige. Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de 20 de puncte, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta este disponibilă pentru pariuri simple, multiple, sistem și/sau pariuri Bet Builder.

La meciul dintre Denver Nuggets și Los Angeles Lakers din finala Conferinței de Vest a NBA amfitrionii au luat cu asalt panoul advers, cei de la Nuggets construind rapid un avans care constant s-a menținut la peste zece puncte diferență.

Nikola Jokic s-a aflat în zi de grație, trecându-și în cont un Triple Double remarcabil, cu 34 de puncte, 21 de recuperări și 14 pase decisive. Acesta a fost excelent secondat de Jamal Murray, cu 31 de puncte.

Astfel, cu 10 minute și 29 de secunde rămase din sfertul al treilea, practic în debutul reprizei a doua, Denver Nuggets ajungea pentru prima dată la un avans de 20 de puncte, scor 78-58. Moment în care jucătorii Betano care au mizat pe victoria lui Nuggets au primit biletul câștigător fără să mai aștepte finalul întâlnirii.

Un final care nu a fost deloc lipsit de emoții pentru gazde, Lakers având un forcing important în tentativa de a echilibra scorul de pe tabelă.

LeBron James a fost și el aproape de un Triple Double, cu 26 de puncte, 12 recuperări și 9 pase decisive, în timp ce Anthony Davis a ”curentat” plasa coșului advers cu 40 de puncte lângă care a pus și 10 recuperări.

În final victoria a revenit lui Nuggets la doar șase puncte diferență, însă Lakers a arătat că se poate lua la trântă de la egal la egal într-o serie de șapte meciuri cu miza calificării în marea finală a NBA.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile din playoff-ul NBA cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Meciurile selectate au lângă ele iconița ”MC”.