Manchester City – Real Madrid, duel de cinci stele pentru al doilea loc în finala Ligii Campionilor

Miercuri seara va fi completat tabloul finalei Ligii Campionilor din acest sezon în urma returului dintre Manchester City și Real Madrid, un meci programat cu începere de la ora 22:00. Remiza din tur (1-1) lasă deschisă ecuația calificării pentru toate scenariile posibile. Cu opțiunea Bet Builder oferită de Betano pot fi plasate până la șapte pariuri diferite din meciul Manchester City – Real Madrid, pe același bilet și pentru o singură cotă cumulată.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos pe la partida Manchester City – Real Madrid.

Pentru duelul de marți din semifinalele Ligii Campionilor am ales șase tipuri de pariuri diferite, după cum vedem mai jos.

Manchester City – Real Madrid (miercuri, ora 22:00)

Se califică – Real Madrid (cota 3.50)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Șansă dublă – X2 (cota 2.40)
Cornere – Peste 9.5 (cota 1.91)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.93)

Manchester City a dominat începutul meciului tur, dar la primul șut pe poartă Real Madrid a deschis scorul prin Vinicius aproape de finalul primei reprize. De asemenea o execuție din afara careului a modificat tabela în partea secundă, ”Cetățenii” fiind până la urmă mulțumiți cu remiza.

Un 1-1 care înseamnă că ambele echipe pornesc practic de la zero în returul programat pe Etihad Stadium din Manchester. Va fi un meci de care pe care între două dintre cele mai în formă echipe ale sezonului.

Echipa lui Pep Guardiola are o serie de 22 de meciuri fără înfrângere în toate competițiile, interval în care Manchester City a obținut 18 victorii și patru remize. Pe teren propriu ”Cetățenii” au 15 victorii consecutive în toate competițiile și 18 meciuri fără înfrângere. Când vine vorba de Liga Campionilor campioana Angliei a câștigat ultimele șapte meciuri și n-are niciun eșec înregistrat în ultimele 11 partide.

Manchester City a marcat nu mai puțin de 20 de goluri în cele cinci meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon de Liga Campionilor și a primit doar două.

Real Madrid a pierdut în ultimele două deplasări din campionat, dar coincidența face ca în Liga Campionilor ”Albii” să fi câștigat ultimele două meciuri afară chiar contra unor echipe din Anglia, 5-2 cu Liverpool și 2-0 cu Chelsea.

Madrilenii au marcat în toate cele cinci meciuri disputate în deplasare sezonul acesta. În plus, trupa lui Carlo Ancelotti a marcat în 15 din ultimele 16 meciuri oficiale în toate competițiile.

În meciul tur disputat pe Santiago Bernabeu au fost acordate doar patru cartonașe galbene, toate în repriza secundă, însă miza calificării ar putea genera o tensiune suplimentară la retur tradusă printr-un număr mai mare de avertismente din partea centralului polonez Marciniak.

De asemenea, în partida tur au fost nu mai puțin de 15 cornere (8-7 în favoarea gazdelor), după ce în prima repriză raportul fusese de 6-1 în favoarea celor de la Manchester City.

Cu 19 goluri marcate în ultimele 14 apariții pe teren, Erling Haaland reprezintă principalul pericol pentru poarta madrilenilor. Norvegianul a avut o prestație slabă în tur, când n-a avut nicio acțiune notabilă la prima lui apariție din carieră pe Bernabeu.

Cotă cumulată de 25

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Manchester City – Real Madrid poți ajunge la o cotă cumulată de 25.00, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 250.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile importante din fotbalul european cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.