VIDEO: 10 suporteri din fotbalul românesc “zboară pe sub apă”

Fotbalul din România va înregistra o premieră mondială. Zece suporteri,  ambasadori ai celor mai iubite zece echipe de fotbal din România, se vor întrece la „zbor” pe sub apă, în Insulele Maldive!

Urmărește totul pe larg, miercuri de la ora 22:00 pe TVR1, în episodul 3 al emisiunii Microbist de România. După ora 23:00, miercuri seara poți viziona episodul exclusiv pe canalele de Youtube și Facebook ale Betano.

Ce vezi în Episodul 3?

Cei 10 ambasadori zboară pe sub apă folosind un dispozitiv special acumulînd bonificații în funcție de numărul de rotații și de numărul de secunde petrecute sub apă.

Apoi, la proba pe echipe, cei 10 ambasadori au jucat un sport nou, numit ”Zidul amețiților” un mix între fotbal și ”rațele și vânătorii”, dar numai după ce fiecare execută câte 10 rotiri. Rezultatul? Doar imaginile vor vorbi de la sine!

Ce este Microbist de România?

Vedetele show-ului sunt zece microbiști trimiși de cele mai iubite zece  echipe de fotbal din România. Fiecare club – FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, CFR Cluj, FC Botoșani, Rapid, Poli Timișoara, Petrolul Ploiești, U Cluj și Farul – și-a trimis în concurs câte un „ambasador”.

Microbist de România i-a luat pe toți suporterii și i-a dus într-o locație de vis, în Insulele Maldive din Oceanul Indian. Cei zece se vor lupta pentru victorie, în probe sportive individuale unul contra altuia, dar și întreceri de echipă cinci contra cinci. Fiecare probă înseamnă puncte, iar cel care le va aduna pe cele mai multe va primi trofeul și un tratament de lux la Istanbul!

For fi 20 de probe în total, majoritatea premiere mondiale în sport sau premiere în România. Imagini cu suporterii români în Maldive vor fi, episod de episod, care de care mai spectaculoase. Fanii au dat totul pe teren, și-au reprezentat echipele cu mândrie și înverșunare.

  • Fotbalul pe un banc de nisip disponibil în Ocean doar pentru o oră din zi, vă va ține cu sufletul la gură.
  • Proba de pescuit de noapte va scoate la iveală lucruri neașteptate.
  • Cultura generală din sport nu va lipsi, iar cine va greși va fi trimis la apă!
  • Cine va trage cel mai bine în zidul advers după ce s-a învârtit și a amețit?
  • Cine va avea curajul de a înota pe placă cu rechinii atingându-l la picioare?
  • Și câte și mai câte vor fi. 20 de probe, 10 microbiști.