Nebunie în weekend: Sunteți pregătiți de 900 de minute de superfotbal?

La finalul acestei săptămâni se vor juca 10 partide fotbal de calitate, vor fi 900 de minute de fotbal și toate se pot sorbi din priviri pe posturile de televiziune din România.

Vremea rece îi va îndemna pe microbiști să stea în casă în acest weekend, iar alături de o felie de pizza și o bere ce poate merge mai bine decât „sportul rege”?

Se va juca în Serie A, Bundesliga, Premier League și La Liga. Poți paria pe toate aceste campionate pe site-ul Betano.com, acolo unde poți urmări meciurile din Spania, Italia si Germania cu streaming live.

Superfotbalul începe vineri, cu meciul Napoli – Inter. Nerazzurrii au făcut un pas în prima jumătate a clasamentului după victoria din ultima etapă, dar Napoli este clasată bine și caută de asemenea victoria pentru a nu pierde contactul cu primele cinci locuri. Napoli a pierdut doar un singur meci din ultimele cinci jucate cu Inter, iar cota la victorie a gazdelor este de 1.87.

Sâmbătă, spectacolul prinde forță de la prânz cu Mancheter City – Chelsea și continuă cu Borussia Dortmund – Borussia Moenchengladbach. Cireașa de pe tort va fi El Clasico, Barcelona – Real Madrid, care are loc de la ora 17:15, un meci despre care am scris pe larg.

Liderul din Bundesliga, Leipzig, pare să aibă un meci ușor sâmbătă cu locul al optulea, Schalke 04. Cota gazdelor este una foarte bună pe Betano, 2.0.

Liga 1 intră și ea pe harta bună a fotbalului cu meciul FC Viitorul Constanta – CS Universitatea Craiova, două echipe care vor lupta direct pentru a locul al doilea din campionatul României. Cele două se află la doar un singur punct în spatele Stelei, în clasament, iar un pas greșit al roș-albaștrilor ar putea echivala cu o schimbare de lider!

Iată mai jos programul tuturor celor 10 partide de interes din weekend, alături de televizări.

Vineri, 2 decembrie
21:45 Napoli – Inter (Digi Sport 2)

Sâmbătă, 3 decembrie
14:30 Mancheter City – Chelsea (Eurosport)
16:30 Borussia Dortmund – Borussia Moenchengladbach (Eurosport 2)
17:15 Barcelona – Real Madrid (Digi Sport 1)
19:30 RasenBallsport Leipzig – Schalke 04 (Eurosport 2)
19:30 West Ham United – Arsenal (Eurosport)
20:30 FC Viitorul Constanta – CS Universitatea Craiova (Digi Sport 1)
21:45 Juventus – Atalanta (Digi Sport 2)

Duminică, 4 decembrie
16:00 Lazio – Roma (Digi Sport 1)
18:00 Everton – Manchester United (Dolce Sport 2)

Leave a Reply