Miza înapoi la 0-0 după Fenerbahce – Galatasaray

Marele derby al fotbalului din Turcia dintre Fenerbahce Istanbul și Galatasaray Istanbul s-a încheiat nedecis, scor 0-0. Un rezultat care, pe Betano, pentru cei care au mizat pe pronosticurile pauză/final sau scor exact a însemnat primirea mizei înapoi.

Suma înapoiată o poți folosi cum dorești, dar ține minte că scorul alb al unui meci de fotbal îți oferă întotdeauna un “colac de salvare”.

Un meci între primele două clasate din prima ligă a Turciei, echipe aflate la egalitate de puncte și despărțite doar de golaveraj.

Prudența și încrâncenarea tipică unui astfel de duel au ținut capul de afiș, astfel că la finalul celor 90 de minute în statistica oficială era trecut un singur șut pe spațiul porții consemnat în dreptul echipei Galatasaray.

De altfel, cei de la Galata, campionii sezonului trecut, au ratat cea mai mare ocazie a primei reprize prin Demirbay în minutul 43. Acesta a preluat pe piept în marginea careului și a trimis puțin peste poarta apărată de croatul Livakovic.

Fenerbahce a presat mai mult în debutul părții secunde și polonezul Szywanski a fost foarte aproape de gol în minutul 61, când a trimis la o palmă de stâlpul din dreapta al porții apărate de Muslera.

S-a încheiat în cele din urmă 0-0, pentru Fenerbahce fiind primul meci al sezonului fără gol marcat pe teren propriu.

În căutarea primului titlu după mai bine de un deceniu, Fenerbahce rămâne pe primul loc al clasamentului, având un golaveraj mai bun decât al rivalei Galatasaray.

Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar la pariurile simple pe fotbal.