Fierbe Bosforul înaintea derby-ului dintre Fenerbahce și Galatasaray. Toate pariurile preferate sunt pe același bilet, cu Bet Builder, pe Betano!

Duminică, 24 decembrie, are loc un nou episod din marele derby al fotbalului turc dintre Fenerbahce și Galatasaray. Două echipe aflate în fruntea ierarhiei campionatului și care sunt despărțite doar de golaverajul superior celor de la Fenerbahce. Un meci și al atacanților, Edin Dzeko de la Fener și Mauro Icardi de la Galata având fiecare câte 12 goluri marcate sezonul acesta. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 24 decembrie, am ales marele derby din campionatul Turciei dintre Fenerbahce și Galatasaray și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci se regăsesc în același loc.

Fenerbahce – Galatasaray (18:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.53)
Șansă dublă – 1X (cota 1.40)
Cornere – Peste 9.5 (cota 1.93)
Total cartonașe prima repriză – Sub 3.5 (cota 1.52)
Marcator  Edin Dzeko – Oricând (cota 2.40)

Fenerbahce a câștigat doar un meci din ultimele cinci disputate pe teren propriu cu rivala de peste Bosfor, Galatasaray impunându-se de trei ori în ultimele patru vizite în cartierul Kadikoy de pe partea asiatică a Istanbulului.

În fiecare din ultimele șase meciuri disputate de Fenerbahce au fost marcate trei sau mai multe goluri.

Galatasaray a primit doar nouă goluri în cele 16 meciuri disputate până acum în campionatul Turciei sezonul acesta.

Cele două mari rivale din fotbalul turc ocupă primele două poziții în clasament, la egalitate de puncte, fiind despărțite doar de golaveraj. Fiecare a câștigat câte 14 meciuri din cele 16 disputate până acum.

Fenerbahce a pierdut un singur meci pe teren propriu sezonul acesta, 3-2 cu fosta campioană Trabzonspor. De cealaltă parte, Galatasaray are o singură înfrângere în deplasare, 2-1 cu Hatayspor.

Dzeko vs Icardi

Va fi un duel și al marcatorilor. Fenerbahce îl propune pe bosniacul Edin Dzeko, jucător care a marcat 12 goluri în 15 apariții în campionat, în timp ce Galatasaray amenință poarta rivalei cu argentinianul Mauro Icardi, de asemenea marcator a 12 goluri în 16 apariții pe teren.

Cota 12.50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Fenerbahce – Galatasaray din prima ligă a Turciei poți ajunge la o cotă cumulată de 12.50, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 625,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe( 1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți, așa cum vom vedea în biletul de mai jos.