Duel tare pe Old Trafford de Boxing Day cu implicații la vârful clasamentului din Premier League

A doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, fotbalul este la loc de cinste cu meciuri programate în tradiționala etapă de Boxing Day, în Premier League. Iubitorii fotbalului se pot bucura de cinci meciuri, dintre acestea de departe cel mai interesant fiind cel dintre Manchester United și Aston Villa. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Noul Bonus Multiplu oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 10

Din oferta Betano de marți, 26 decembrie, am ales cinci meciuri programate în Premier League și am mizat pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15 la sută, maximizând astfel potențialul câștig.

Newcastle – Nottingham Forrest (14:30)
Rezultat final – Newcastle (cota 1.52)

Newcastle a câștigat opt din cele nouă meciuri programate sezonul acesta pe teren propriu în campionat. ”Coțofenele” au primit gol în nouă din ultimele 11 meciuri disputate. Nottingham Forrest a pierdut șase din precedentele șapte meciuri din Premier League.

Bournemouth – Fulham (17:00)
Ambele echipe marchează – Da (cota 1.62)

Cinci victorii a obținut Bournemouth în precedentele șase meciuri disputate, marcând nu mai puțin de 15 goluri în aceste partide. Fulham vine după cinci înfrângeri suferite în ultimele opt confruntări în campionat. Ultimele patru confruntări directe au fost cu goluri de ambele părți (GG).

Sheffield United – Luton Town (17:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.72)

Ultima clasată Sheffield United primește vizita lui Luton Town, echipa de pe locul 18, între cele două formații fiind un ecart de doar trei puncte. Două nou-promovate în Premier League care au oferit goluri puține în cele două confruntări din sezonul precedent, în Championship. Pe terenul lui Luton a fost remiză (1-1), pentru ca la retur Luton să triumfe la Sheffield, cu 1-0. Pentru Luton va fi primul meci din istorie disputat de Boxing Day.

Burnley – Liverpool (19:30)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.72)

Liverpool a pierdut doar un meci din ultimele nouă disputate în deplasare la nivelul campionatului, înregistrând patru victorii și patru remize. Burnley este cea mai slabă echipă din Premier League pe teren propriu, cu opt înfrângeri în nouă meciuri. Șase dintre eșecurile de acasă au fost la două sau mai multe goluri. Ultimele șase meciuri directe au fost de sub 3.5 goluri. Liverpool s-a impus în ultimele trei deplasări cu Burnley fără gol primit, de două ori cu 3-0 și ultima oară sezonul trecut cu 1-0.

Manchester United – Aston Villa (22:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.62)

Manchester United n-a marcat niciun gol în ultimele patru meciuri și a ajuns pe locul opt în clasament. Aston Villa este revelația sezonului din Premier League, fiind pe locul al treilea în coasta lui Arsenal și Liverpool. Echipa din Manchester a pierdut șase din cele șapte dueluri cu echipele clasate în primele nouă din Premier League. Manchester United a pierdut în șase din ultimele zece meciuri găzduite pe Old Trafford. Aston Villa a obținut 12 victorii în 18 meciuri sezonul acesta. În pofida unui sezon cenușiu, Manchester United deține un record impresionant de Boxing Day, câștigând 21 din cele 27 de meciuri disputate a doua zi de Crăciun.

Pe cele cinci meciuri de mai sus din Premier League am obținut cota 11.80 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 590,07 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 81,01 lei de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (MegaCote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.