Meciuri tari la final de săptămână în prima ligă a României. Intră în modul Betano cu Bet Builder și noul Betano Master!

Liga 1 a ajuns la etapa cu numărul 12 din sezonul regular, o rundă care programează, printre altele, duelurile FC Voluntari – Universitatea Craiova, FC Botoșani – FCSB, Oțelul – Farul și Dinamo – CFR Cluj. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate mai multe pariuri din același meci, cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de la finalul acestei săptămâni am ales patru meciuri din Liga 1 și la fiecare în parte, cu Bet Builder activat, am mizat pe câte două piețe diferite de pariere. Cu Bet Builder toate pariurile preferate se regăsesc în același loc.

FC Voluntari – Universitatea Craiova (sâmbătă, 18:45)
Ambele echipe marchează – Da (cota 1.85)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.57)

Ilfovenii au pierdut ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu, meciuri în care ambele echipe au marcat. De altfel, ultimele cinci meciuri de campionat disputate de Voluntari au fost meciuri de GG. Universitatea Craiova n-a mai câștigat de trei meciuri în deplasare și are o singură victorie pe teren străin sezonul acesta. În ultimele trei meciuri directe media golurilor marcate a fost de sub 2.5.

FC Botoșani – FCSB (sâmbătă, 21:30)
Rezultat final – FCSB (cota 1.95)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.83)

Un meci între ultima clasată și liderul din Liga 1. FC Botoșani este singura echipă fără victorie în campionat. Pe teren propriu echipa din Moldova a pierdut un singur meci din cele cinci disputate în actualul sezonul, adunând în rest patru remize. FCSB are trei victorii și două remize în ultimele cinci etape. Roș-albaștrii au pierdut un singur meci sezonul acesta, 2-1 în deplasare cu UTA. Ultimele patru meciuri directe au fost câștigate de FCSB.

Oțelul – Farul (duminică, 16:00)
Șansă dublă – 1X (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)

Oțelul este una dintre cele mai în formă echipe din fotbalul românesc la ora actuală, cu trei victorii consecutive în toate competițiile. Formația din Galați abordează meciul cu Farul la un punct în urma campioanei. Un singur meci a pierdut Oțelul sezonul acesta, 1-0 cu FCSB pe teren propriu. De atunci a obținut trei remize și o victorie în fața fanilor proprii. În deplasare, Farul a înregistrat două victorii și a suferit trei înfrângeri.

Dinamo – CFR Cluj (duminică, 21:30)
Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.62)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.88)

CFR Cluj vine la București după victoria din restanța cu Sepsi (3-0), rezultat în urma căruia fosta campioană s-a apropiat la un punct în urma liderului FCSB. Pentru Dinamo situația este una complicată, ”câinii” ocupând penultimul loc în clasament, cu un singur punct obținut în ultimele cinci etape. Ambele echipe în patru din cele cinci meciuri disputate de CFR în actualul sezon în deplasare. CFR a câștigat ultimele patru dispute cu Dinamo (9-1 golaveraj).

Cota peste 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri selectate din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 59.20, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.960,11 lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Cote mărite la Dinamo – CFR Cluj

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Dinamo – CFR Cluj din etapa a 12-a, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Noul Betano Master

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 30 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci un premiu de nu mai puțin de 500.000 de lei! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pentru cele mai tari partide de fotbal ale zilei, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege două pronosticuri pentru fiecare meci, de exemplu se poate oferi un pronostic pentru ”gol până în minutul 30”, iar apoi ”echipa să marcheze în repriza a doua”.

Spre exemplu, pentru ziua de sâmbătă cele două evenimente propuse în Betano Master sunt meciurile FC Voluntari – Universitatea Craiova și FC Botoșani – FCSB.