Cotă de peste 100 pe trei meciuri din fotbalul european, cu Bet Builder, pe Betano!

Arsenal și Manchester City se înfruntă la Londra, duminică, 8 octombrie, într-o reeditare a duelului care a ținut capul de afiș în lupta pentru titlul din Premier League sezonul precedent, iar ”tunarii” pot profita de slăbiciunile arătate de ”cetățeni” în ultimele meciuri. PSG trece printr-o criză a rezultatelor, iar deplasarea de la Rennes se anunță una de foc împotriva unei echipe care a obținut toate punctele în duelurile directe din sezonul trecut. Pentru Barcelona deplasarea de la Granada pare o simplă formalitate, dar gruparea andaluză n-a pierdut în cele două meciuri din campionatul precedent contra catalanilor. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite, pe același bilet, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de duminică, 8 octombrie, am ales trei dintre meciurile de top din fotbalul european și, cu Bet Builder activat, am pariat pe nu mai puțin de nouă piețe diferite, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt într-un singur loc!

Arsenal – Manchester City (duminică, 18:30)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.82)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Șansă dublă – 1X (cota 1.60)

Arsenal a câștigat opt din ultimele 12 meciuri de pe teren propriu. Manchester City a primit cel puțin un gol în precedentele trei deplasări din campionat. Cele două echipe care s-au luptat pentru titlul sezonului trecut sunt despărțite de un singur punct. Manchester City a pierdut ultimele două meciuri din Anglia, 1-0 cu Newcastle în Cupa Ligii și 2-1 cu Wolverhampton în campionat, ambele în deplasare. Ambele echipe au marcat în ultimele trei dueluri directe. Exceptând Supercupa Angliei, unde a fost egal după 90 de minute, Manchester City a câștigat precedentele opt dispute cu Arsenal indiferent de competiție.

Rennes – PSG (duminică, 21:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)
Șansă dublă – 1X (cota 1.80)
Cartonaș acordat în ambele reprize – Da (cota 1.72)

Rennes are o medie de trei goluri marcate pe meci în ultimele cinci dispute de pe teren propriu în toate competițiile. Echipa bretonă este neînvinsă acasă de 11 partide, interval în care a adunat opt victorii și trei remize. Rennes a pierdut doar două din ultimele nouă dueluri cu PSG. Campioana Franței a câștigat un singur meci din cele patru deplasări sezonul acesta. Ediția trecută de campionat Rennes i-a luat șase puncte lui PSG, fără gol primit în cele două confruntări. A fost 1-0 pe teren propriu și 2-0 la Paris.

Granada – FC Barcelona (duminică, 22:00)
Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.42)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.12)
FC Barcelona șuturi pe poartă – Sub 6.5 (cota 1.75)

Granada, penultima clasată în La Liga, a câștigat un singur meci din ultimele cinci disputate contra Barcelona. Echipa andaluză a încasat primul gol de fiecare dată în ultimele cinci partide. Barcelona a marcat înaintea pauzei în patru din precedentele cinci meciuri. Granada a obținut doar două puncte în ultimele cinci etape din La Liga. Sezonul precedent Granada a scos două remize în disputele cu Barcelona, de fiecare dată cu același scor, 1-1.

Cota peste 100

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la Arsenal – Manchester City, Rennes – PSG și Granada – FC Barcelona poți ajunge la o cotă cumulată de 111.13, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 5.556,60 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.