Intră în joc cu Betano Master la meciurile de vineri în Liga 1

Etapa a 12-a din Liga 1 debutează vineri, 6 octombrie, cu meciurile FCU Craiova 1948 – Hermannstadt (ora 18:00) și Rapid – Poli Iași (21:00), iar Betano te invită să trăiești cele două meciuri la un alt nivel cu Betano Master, îndrăgitul campionat de pronosticuri care aduce 60 de evenimente în fiecare lună.

Ce este Betano Master?

Cu Betano Master poți deveni un adevărat maestru al predicțiilor dacă reușești să aduni 30 de răspunsuri corecte consecutive și să-ți adjudeci un premiu de nu mai puțin de 500.000 de lei! Betano Master este un nou joc gratuit și se află pe site-ul Betano. Te provoacă să oferi pronosticuri pentru cele mai tari partide de fotbal ale zilei, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite. Poți alege două pronosticuri pentru fiecare meci, de exemplu se poate oferi un pronostic pentru ”gol până în minutul 30”, iar apoi ”echipa să marcheze în repriza a doua”.

Cum se joacă Betano Master

Fiecare meci din Betano Master beneficiază de patru tipuri de pronosticuri posibile, vizibile pe site în cadrul modului de concurs. Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în ziua meciului. Poți alege dintre acestea câte două, pe site sau în aplicația Betano, în ziua meciului.

Tipurile de pronosticuri disponibile în cadrul concursului sunt următoarele, fără a exista o limitare doar la acestea: ambele echipe marchează, o echipă să marcheze într-o anumită repriză, să se înscrie un gol până la un anumit minut sau după un anumit minut din meci etc.

Acestea sunt doar câteva dintre exemplele de pronosticuri pe care jucătorii sunt provocați să le aleagă în cadrul Betano Master, în tentativa de a ajunge la o serie cât mai lungă de predicții consecutive corecte și, în același, timp pentru o clasare cât mai bună în ierarhia generală (leaderboard) pentru premiile intermediare puse în joc.

Provocările Betano Master în Liga 1

De exemplu, meciurile FCU Craiova 1948 – Hermannstadt și Rapid – Poli Iași din Liga 1 vor avea fiecare câte patru pronosticuri în Betano Master, dintre care poți alege două pentru fiecare meci în funcție de alegerea făcută, dintre cele care vor fi disponibile pe site-ul Betano în ziua meciului.

Una dintre predicții, la fiecare din cele două meciuri, va fi Ambele echipe marchează: Da/Nu!  Selecția completă de pronosticuri va fi disponibilă în site și pe aplicația Betano în ziua meciurilor.

FCU Craiova 1948 – Hermannstadt (vineri, 18:00)

Doar într-o partidă din ultimele cinci disputate de FCU Craiova 1948 în toate competițiile ambele echipe au marcat.

De cealaltă parte, Hermannstadt a avut patru meciuri din ultimele cinci cu goluri de ambele părți.

Sibienii vin la Craiova după nu mai puțin de patru meciuri consecutive încheiate la egalitate.

Sezonul trecut au fost două remize și o victorie la limită pentru Hermannstadt pe teren propriu (1-0). Meciul găzduit de FCU Craiova 1948 s-a încheiat la egalitate (1-1).

Rapid – Poli Iași (vineri, 21:00)

Giuleștenii sunt neînvinși în ultimele șapte meciuri disputate în toate competițiile. Ultimele trei partide disputate de Rapid au fost cu goluri de ambele părți.

Poli Iași vine în Giulești cu moralul extrem de bun după cele patru meciuri fără înfrângere în campionat, interval în care formația din Copou a câștigat de două ori în deplasare, 2-0 cu U Cluj și 2-1 cu Voluntari.

Ultima oară Rapid și Poli Iași s-au întâlnit în urmă cu patru ani, ieșenii câștigând cu 1-0 în Cupa României.

Nu uita de Bet Builder

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Ai și Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Rapid – Poli Iași din etapa 12-a, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.