Meciul marilor orgolii între Rapid și Universitatea Craiova

Cu titlul de campioană deja adjudecat de FCSB, miza din playoff în Liga 1 se mută pe lupta pentru locul secund și prezența în cupele europene, iar Rapid și Universitatea Craiova sunt două dintre echipele care nu și-au spus încă ultimul cuvânt. În cazul giuleștenilor meciul de luni seara reprezintă chiar ultima șansă pentru o prezență în Europa. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 29 aprilie, am ales trei meciuri de fotbal și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe șase piețe de pariere pe același bilet, câte două din fiecare partidă. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Petrolul – FC Botoșani (17:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.00)
Șansă dublă – X2 (cota 1.65)

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării, FC Botoșani nu-și permită să piardă meciul de la Ploiești contra unei echipe care aparent este scăpată de griji. Petrolul a câștigat un singur meci din ultimele cinci etape, iar pe teren propriu a obținut un singur punct la ultimele două apariții. FC Botoșani n-a mai câștigat în deplasare de la 2-0 cu Oțelul în 22 decembrie 2023, înregistrând două remize și cinci înfrângeri de atunci. Petrolul a obținut patru puncte în duelurile cu Botoșani din sezonul regular, în meciul cu goluri marcate de ambele părți.

Rapid – Universitatea Craiova (20:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)
Șansă dublă – X2 (cota 1.65)

Fără victorie în playoff, Rapid își joacă ultima șansă teoretică la prezența în cupele europene sezonul viitor. Un singur punct au obținut giuleștenii în cele șase etape de playoff, pierzând toate cele trei meciuri de pe teren propriu, cu Farul, CFR și Sepsi. De cealaltă parte, Universitatea Craiova se află în luptă directă cu Farul și CFR pentru locul secund care asigură participarea în Conference League. Oltenii au o singură victorie în ultimele cinci meciuri, în toate competițiile, 3-1 în deplasare cu Sepsi. În tur a fost 2-1 pentru Universitatea Craiova, după ce în sezonul regular Rapid obținuse patru puncte. În cinci din ultimele șapte meciuri directe ambele echipe au înscris.

FC Barcelona – Valencia (22:00)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.91)

Barcelona a câștigat 12 din cele 16 meciuri jucate pe teren propriu sezonul acesta. Valencia a pierdut patru din cele cinci meciuri jucate în deplasare cu echipe clasate mai bine în ierarhia din La Liga, primind nu mai puțin de 14 goluri. Barcelona are o medie de 2.13 goluri marcate pe meci în partidele de acasă. Ultimele trei meciuri directe au fost de sub 2.5 goluri. Barcelona s-a impus în precedentele două meciuri pe teren propriu cu Valencia. Cele trei puncte sunt importante pentru fiecare echipă, Barcelona luptând cu Girona pentru locul doi, în timp ce Valencia încă mai speră la cupele europene.

Cota 18

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Petrolul – FC Botoșani, Rapid – Universitatea Craiova și FC Barcelona – Valencia poți ajunge la o cotă cumulată de 18.45, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 922,76 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.