minutul de aur fcsb lazio

Minutul de aur la FCSB – Lazio! Află detaliile promoției

Trăim din nou emoțiile fotbalului european în startul anului alături de o echipă din România. În 2018 e rândul celor de la FCSB să aducă o echipă cu nume în țară. Meciul roș-albaștrilor cu Lazio Roma din Europa League aduce cu el mai multe promoții pe site-ul Betano!

Minutul de Aur

Pariază pe intervalul următorului gol, iar dacă golul e marcat un minut mai târziu, biletul tău e considerat câștigător! De exemplu, dacă alegi un pariu de tipul „Minutul următorului gol FCSB” și mizezi pe intervalul 71-80, cu cotă 20.00, iar FCSB marchează în minutul 81 (până la 80:59), Betano îți va declara biletul câștigător și îți va plăti cota de 20.00!

Citește aici mai multe despre promoție

Promoția este valabilă atât pentru pariuri live cât și pentru cele dinainte de lovitura de start, la tipurile de pariuri Minutul următorului gol, Minutul următorului gol FCSB și Minutul următorului gol Lazio. Biletul tău poate conține doar această alegere sau poate fi multiplu.

Ai peste 220 tipuri de pariuri la meciul FCSB – Lazio. Joacă pe Betano! Totul începe acum!

Marjă 0% la pariuri pe rezultatul final

În fiecare zi, cele mai importante meciuri au cote cu marjă 0% în piața 1X2 pe Betano. Aceste cote sunt, automat, mai mari, comisionul casei de pariuri fiind 0. În această primăvară vor beneficia de această ofertă toate partidele din Liga Campionilor, toate partidele jucate de FCSB în Europa, cele mai tari meciuri din Liga 1 Betano, derby-uri din fotbalul internațional și selecții din alte sporturi. Oferta devine valabilă cu 24 ore înainte de startul meciului. Urmărește cotele și convinge-te că aici sunt cele mai mari!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *