Juventus-vs-Tottenham

Ce pariem azi: Cele mai mari cote pentru Liga Campionilor

Cele două meciuri din Liga Campionilor au cote cu marjă 0%! Juventus – Tottenham și Basel – Manchester City încep la 21:45.

Juventus Torino – Tottenham Hotspur

Cote: 2.34 pentru victoria gazdelor, 3.17 la egal și 3.83 pentru victoria oaspeților

Juventus și Tottenham se întâlnesc diseară pentru prima dată în istoria lor. Juve s-a calificat în optimi de pe locul 2 în grupa D, după Barcelona. Tottenham e una dintre cele 4 echipe care nu au pierdut în acest sezon de Champions League, câștigând grupa cu Real Madrid și Borussia Dortmund.

Italienii sunt neînvinși de 16 meciuri în toate competițiile, cu 14 victorii și 2 egaluri. Impresionant e că în această perioadă au primit un singur gol! Apărarea va fi testată cu adevărat de Harry Kane, golgheterul lui Tottenham care a înscris deja de 6 ori în acest sezon de Liga Campionilor. Englezii au, la rândul lor, o formă foarte bună: nu au fost învinși de 12 meciuri, de la 1-4 cu Manchester City, acela fiind singurul eșec în ultimele 17 partide.

Juventus are o listă lungă de absenți: Barzagli, Cuadrado și Matuidi sunt accidentați iar Lichtsteiner și Dybala sunt incerți. La Tottenham lipsește un singur fotbalist: fundașul Toby Alderweireld. Poate debuta Lucas Moura, adus în ultima zi de transferuri de la PSG.

Echipe probabile

Juventus: Buffon – De Sciglio, Benatia, Chiellini, Alex Sandro – Khedira, Pjanic, Sturaro – Douglas Costa, Higuain, Mandzukic

Tottenham: Lloris – Trippier, Davinson Sanchez, Vertonghen, Davies – Son, Dier, Dembele – Alli, Eriksen – Kane

 

Basel – Manchester City

Cote: 11.00 pentru victoria gazdelor, 5.50 la egal și 1.36 pentru victoria oaspeților

manchester-cityȘi aici e primul meci direct. Basel s-a calificat în optimi dintr-o grupă cu Manchester United, pe care a și învins-o în Elveția, plus ȚSKA Moscova și Benfica. Manchester City nu a avut emoții în faza grupelor, calificându-se după etapa a patra. Au terminat pe primul loc cu Șahtior, Napoli și Feyenoord, cu 15 puncte.

Basel e după 3 ani în optimile Ligii, fază de care nu a trecut vreodată. Pentru englezi e al cincilea an consecutiv în această rundă, pe care au depășit-o doar în 2016, când s-au oprit în semifinale. Conform cotelor, City e principala favorită la ridicarea trofeului! Pentru Pep Guardiola ar putea fi a treia Ligă, număr la care au mai ajuns doar Carlo Ancelotti și Bob Paisley. O statistică interesantă înaintea meciului e legată de posesia mingii: Basel a avut o medie de 43% în grupe, cea mai mică dintre echipele calificate; în timp ce Manchester City e a doua per total, cu 60%.

Basel are doi indisponibili diseară: Germano Vailati și Luca Zuffi. La oaspeți pot reveni după accidentări Leroy Sane, David Silva și Fabian Delph, singurii absenți fiind Benjamin Mendy și Gabriel Jesus.

Echipe probabile

Basel: Vaclik – Lacroix, Suchy, Balanta – Langa, Frei, T. Xhaka, Petretta –Elyounoussi, van Wolfswinkel, Oberlin

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Kompany, Danilo – De Bruyne, Fernandinho, David Silva – Bernardo Silva, Aguero, Sterling

 

Joi e ziua de Europa League dar săptămâna asta începe mai devreme. De la ora 19:00 se joacă un meci din șaisprezecimile competiției: Steaua Roșie Belgrad – ȚSKA Moscova. ȚSKA vine din grupele Ligii Campionilor, unde a terminat pe 3, după Manchester United și Basel. Steaua Roșie a terminat pe 2 în Europa League, după Arsenal, dar peste Koln și BATE Borisov. Sârbii nu îl au la dispoziție pe golgheterul Richmond Boakye, care a marcat de 15 ori în 14 meciuri de campionat. La ruși s-a întors Musa după un an și jumătate în Anglia și e anunțat titular.

Cotele sunt următoarele: 2.88 pentru gazde, 3.00 la egal și 2.70 pentru victoria oaspeților.

Leave a Reply