PSG a avut doar înfrângeri la 0 pe terenul lui Manchester City în Liga Campionilor

Manchester City şi Paris Saint-Germain vor juca miercuri, 24 noiembrie 2021, de la ora 22:00, în Grupa A din Liga Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Etihad” din Manchester şi va fi arbitrată de Daniele Orsato din Italia.

 

Betano: 1.60 pentru o victorie Manchester City, 4.05 egal, 5.50 pentru un succes Paris Saint-Germain

 

Manchester City Football Club

Manchester City este pe primul loc în grupa A, cu 9 puncte. Rezultatele echipei antrenate de Pep Guardiola au fost 6-3 cu RB Leipzig (acasă), 0-2 cu Paris Saint-Germain (deplasare) şi 5-1 (deplasare) şi 4-1 (acasă) cu cu Club Brugge KV. “The Sky Blues” au marcat nu mai puţin de 15 goluri şi sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, fiind urmaţi de Paris Saint-Germain 8 puncte, Club Brugge KV 4 puncte şi RB Leipzig 1 punct. În tur, campioana Angliei a pierdut cu 2-0 pe “Parc des Princes”, golurile fiind marcate de Gueye (8) şi Messi (74). “The Citizens” nu au emoţii de a se califica în optimi, însă vor să câştige grupa şi să-şi ia revanşa în urma eşecului de la Paris. În ultima etapă din campionatul englez, MCFC a bătut-o acasă cu 3-0 pe Everton şi a rămas clasată pe locul 2, cu 26 puncte, la 3 puncte de liderul Chelsea.

 

Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain a câştigat sâmbătă cu 3-1 acasă în faţa lui FC Nantes şi conduce detaşat în competiția internă, având 11 puncte în plus faţă de OGC Nice şi 12 puncte de Stade Rennais. În acest sezon “Les Parisiens” au rezolvat deja titlul în Franţa şi se vor putea concentra de acum să câştige Liga Campionilor. Echipa antrenată de Mauricio Pochettino a dezamăgit însă în Liga Campionilor, unde a avut 2 victorii, 2-0 cu Manchester City (acasă) şi 3-2 RB Leipzig şi 1-1 cu Club Brugge KV (deplasare) şi 2-2 cu RB Leipzig (deplasare). Aşaear “Les Rouge-et-Bleu” nu au avut forţa să câştige în Belgia şi Germania, dar dacă vor să câştige grupa, au nevoie de 3 puncte în Anglia.

 

Manchester City – Paris Saint-Germain echipele probabile

Manchester City: Ederson – Walker, Rúben Dias, Laporte, João Cancelo – Bernardo Silva, Rodri, Gündoğan – Mahrez, Foden, Sterling

Paris Saint-Germain: Navas – Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Nuno Mendes – Gueye, Paredes, Verratti – Messi, Mbappé, Neymar

 

Pronostic Manchester City – Paris Saint-Germain

Manchester City – Paris Saint-Germain GG, la o cotă de 1.55 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.75, Gabriel Jesus şuturi pe poartă 2+.