Chelsea vs Juventus, meciul serii în Champions League

Chelsea Londra şi Juventus Torino vor juca marți, 23 noiembrie 2021, de la ora 22:00, în grupa H din Liga Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Stamford Bridge” din Londra şi va fi arbitrată de Srđan Jovanović din Serbia.

 

Betano: 1.62 pentru o victorie Chelsea Londra, 4.40 egal, 6.43 pentru un succes Juventus Torino

 

Chelsea Football Club

Chelsea Londra a câştigat cu 1-0 pe terenul lui Malmö FF, şi-a asigurat calificarea în optimile de finală şi se va bate cu Juventus Torino pentru a se clasa la final pe primul loc în grupa H. Echipa antrenată de germanul Thomas Tuchel a câştigat cu 1-0 acasă în faţa lui Zenit Sankt Petersburg, a pierdut cu 1-0 pe terenul lui Juventus Torino şi a învins-o cu 4-0 acasă şi 1-0 în deplasare pe Malmö FF. “The Blues” au un moral bun, pentru că au câştigat sâmbătă cu 3-0 pe terenul lui Leicester City în campionatul intern, acolo unde sunt lideri. După 12 etape disputate Chelsea este pe primul loc în clasament, cu 29 puncte, fiind urmată de Manchester City 26 puncte, Liverpool 25 puncte şi West Ham United 23 puncte.

 

Juventus Football Club

Juventus are cota 1.35 la casa de pariuri Betano că va câştiga grupa H, în timp ce campioana Europei are cota 3.00. După 4 etape disputate, “La Vecchia Signora” este pe primul loc în clasament, cu 12 puncte, Chelsea Londra 9 puncte, Zenit Sankt Petersburg 3 puncte şi Malmö FF 0 puncte. Rezultatele “Bianconeri” au fost 3-0 în deplasare cu Malmö FF, 1-0 acasă cu Chelsea Londra şi 1-0 în deplasare şi 4-2 acasă cu Zenit Sankt Petersburg. Echipa antrenată de Massimiliano Allegri va juca în ultima etapă acasă cu Malmö FF, astfel că are nevoie de o remiză pentru a câştiga grupa. În ultima etapă din campionatul italian, piemontezii au câştigat cu 1-0 la Roma în faţa lui Lazio, însă sunt pe locul 6 în clasament, la 11 puncte de liderul SSC Napoli.

 

Chelsea Londra – Juventus Torino echipele probabile

Chelsea Londra: Mendy – Azpilicueta, Christensen, Rüdiger – James, Jorginho, Kanté, Chilwell – Mount, Pulišić – Havertz

Juventus Torino: Szczęsny – Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro – Kulusevski, McKennie, Locatelli, Rabiot – Chiesa, Álvaro Morata

 

Pronostic Chelsea Londra – Juventus Torino

Chelsea Londra – Juventus Torino PSFX, la o cotă de 1.80 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.95, Kai Havertz va marca, oricând 1 gol.