CFR Cluj își joacă ultima șansă la calificare

FC Randers şi CFR Cluj vor juca joi, 25 noiembrie 2021, de la ora 22:00, în Grupa D din Europa Conference League, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Cepheus Park Randers” din Randers, va fi LIVE pe Pro X şi va fi arbitrată de scoţianul Donald Robertson.

 

Betano: 2.30 pentru o victorie FC Randers, 3.76 egal, 3.34 pentru un succes CFR Cluj

 

FC Randers

FC Randers are un parcurs unic în Europa Conference League, fiind singura echipă care are 4 rezultate de egalitate în 4 meciuri. Interesant este faptul că danezii au cel mai bun atac din grupa D, înscriind 7 goluri, dar şi cea mai slabă apărare, încasând 7 goluri. Mai trebuie de reţinut că echipa antrenată de Thomas Thomasberg a avut doar rezultate GG, iar Betano oferă o cotă de 1.80 pentru pariul că ambele echipe vor marca cel puţin un gol în partida de diseară. Rezultatele au fost 2-2 acasă cu AZ Alkmaar, 1-1 în deplasare cu CFR Cluj, 2-2 în deplasare şi 2-2 acasă cu FK Jablonec. Gruparea din Randers este pe locul 3 în clasament, cu 4 puncte, după AZ Alkmaar 10 puncte şi FK Jablonec 5 puncte, dar peste CFR Cluj, care are doar 1 punct. “Hestene” vor juca în etapa următoare în deplasare cu AZ Alkmaar, pe 9 decembrie 2021, însă ca să urce pe locul 2 în clasament au nevoie de victorie în această seară cu românii, iar cehii să nu câştige cu olandezii.

 

CFR Cluj

CFR Cluj a fost eliminată din Liga Campionilor de Yong Boys Berna şi din Europa League de Steaua Roşie Belgrad. Suporterii şi mai ales patronul Neluţu Varga au digerat greu aceste eşecuri, însă s-au consolat cu participarea în Europa Conference League. Din păcate campioana României a avut un parcurs ezitant și în această competiție, rezultatele pe care le-a obținut fiind 0-1 în deplasare cu FK Jablonec, 1-1 acasă cu FC Randers, 0-1 acasă şi 0-2 în deplasare cu AZ Alkmaar. După 4 partide susţinute în grupa D, “alb-vişinii” au câştigat un singur punct şi au marcat un singur gol, fiind ultimii în clasament. Totuşi “feroviarii” încă mai au şanse de a termina pe locul 2 şi să joace un baraj cu o echipă clasată pe poziţia a 3-a într-o grupă din Europa League. Ei au nevoie de 6 puncte în meciurile cu FC Randers şi FK Jablonec iar la Jablonec nad Nisou, echipa cehă să nu câştige meciul cu AZ Alkmaar, echipă care deja este calificată în optimi.

 

FC Randers – CFR Cluj echipele probabile

FC Randers: Carlgren – Kallesøe, Piesinger, Marxen, Kopplin – Tibbling, Lauenborg, Johnsen, Ankersen – Kamara, Brock-Madsenâ

CFR Cluj: Bălgrădean – Sušić, Bouhenna, Burcă, Camora – Culio, Bordeianu, Deac – Omrani,

 

Pronostic FC Randers – CFR Cluj

FC Randers – CFR Cluj GG sau peste 2,5 goluri, la o cotă de 1.60 pe Betano şi la o cotă mai mare de 4.50, FC Randers – CFR Cluj 2 & peste 1,5 goluri.