playoff liga 1 betano

Cât de mult contează banii în playoff?

A mai rămas o lună până la finalul sezonului regulat și 4 echipe se bat pe 3 locuri de playoff. Cât de mult va fi clasamentul influențat de valoarea loturilor? Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, vă prezintă cotele de piață ale formațiilor cu șanse la primele 6 locuri.

Bătălie în 2 la titlu? FCSB și CFR au cote de 2.00 și 2.50!

Favoritele la câștigarea campionatului sunt și singurele care s-au calificat, matematic, în playoff. Ambele s-au întărit în iarnă: FCSB i-a adus pe Găman și Cristi Tănase, în timp ce CFR i-a „furat” de la rivale pe Alex Ioniță, Țucudean, Costache și Bordeianu. Aceste veniri au mărit diferența de valoare a loturilor față de principala urmăritoare, Craiova, care nu a fost foarte activă pe piața transferurilor.

Oltenii mai au nevoie de o victorie pentru a fi, matematic, în playoff. Rămâne deschisă lupta pentru ultimele 3 locuri, iar înaintea ultimelor patru etape distanța dintre Astra și Dinamo e de numai 3 puncte. „Câinii” stau cel mai bine din punct de vedere al valorii lotului dar sunt în afara playoff-ului în acest moment. Botoșani, în schimb, e pe locul 5 fără să aibă vreun jucător cu cotă de piață de cel puțin un milion de euro!

Valoarea lotului se vede și în cotele pentru accederea în playoff. Moldovenii au cotă de peste 2.00 pe Betano, în timp ce Dinamo și Viitorul au 1.66. Pariază pe top 6 și primești banii imediat ce o echipă se califică matematic în playoff!

Doar patru jucători are Liga 1 Betano a căror valoare de piață depășește 2 milioane de euro: Budescu, Alibec, Băluță și Niță. Deși e cel mai scump atacant, Alibec nu are niciun gol în această ediție de campionat. Gnohere și Țucudean, liderii marcatorilor, sunt cotați la 1.6, respectiv 1.4 milioane.

Harlem Gnohere și George Țucudean au aceeași cotă pentru titlul de golgheter: 3.00. Un pariu „dublu”, pe golgheter și campioană, poate aduce câștiguri de 6 ori mai mari! Joacă pe Betano!

Cum arată 11-le ideal al Ligii 1, într-un sistem 4-3-3: Florin Niță (FCSB, 2 mil. €) – Romario Benzar (FCSB, 1.8), Mihai Bălașa (FCSB, 1.5), Bogdan Țîru (Viitorul, 1.5), Cristian Ganea (Viitorul, 1.5) – Dragoș Nedelcu (FCSB, 1.5), Ciprian Deac (CFR, 1.4), Constantin Budescu (FCSB, 2.3) – Alexandru Băluță (Craiova, 2), Denis Alibec (FCSB, 2.2), Florin Tănase (FCSB, 1.8)

Please follow and like us:

One Comments

  1. Reply Post By Victor Cristian

    Daca voi credeți că Budescu va pleca pe o suma mai mare decât Băluță,va înșelați.Cum puteți să.l cotati mai jos,când Becali dădea pe el mai mult decât ați trecut că ar valora Budescu.Si care sunt cei 15 peste un milion de la FCSB???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *