liga campionilor procentaje

Liga Campionilor: Procentaje de calificare

Marți și miercuri se joacă ultima etapă a grupelor din Liga Campionilor. 11 echipe s-au calificat deja în optimile de finală ale competiției, dar lupta acerbă se va da pentru cele cinci locuri rămase deschise.

Betano se ridică la nivelul Ligii Campionilor

Casa de pariuri online Betano.com a creat graficul de mai sus. Dintr-o singură privire se observă imaginea de ansamblu înainte de ultimul asalt pentru „optimile” Champions League. Betano.com a creat și pachete complete pentru ultimele meciuri din Liga Campionilor, cu peste 200 de tipuri de pariuri pe meci (aproximativ 1.000 de pariuri posibile pentru fiecare partidă!).

Șapte echipe pentru cinci locuri rămase

Înainte de ultima etapă din Liga Campionilor, 11 echipe sunt deja calificate în optimile de finală. Acestea sunt Atletico Madrid, Barcelona, Leicester City, Monaco, Arsenal, Bayer Leverkusen, Bayern Munchen, Borussia Dortmund, Juventus, Manchester City, Paris Saint-Germain și Real Madrid. Cele 11 apar cu procentaj 100% în graficul de mai sus, neputând pierde calificarea.

Cele cinci locuri rămase se vor disputa între șapte echipe din Grupele B, G și H: Benfica, Beşiktaş, Copenhaga, Lyon, Napoli, Porto și Sevilla. Betano.com a acordat fiecărei echipe care încă luptă pentru calificare câte un procentaj, în funcție de calculele din grupe.

Grupa B
Grupa B este singura deschisă, în care mai sunt disponibile două locuri pentru „optimi”. Napoli, Benfica și Beșiktaș duc o luptă în trei.

Italienii au prima șansă de calificare (75%), pentru că au învins-o în tur pe Benfica, iar în meciul direct de marți de pe terenul portughezilor cel puțin un egal îi va califica. Betano.com oferă o cotă de peste 1,40 pentru 1X în acest meci, rezulatul necesar fostei echipe a lui Diego Maradona. Benfica – Napoli beneficiază de cote cu Marjă 0% pe Betano.com.

Benfica are și ea șanse importante (70%), aproape de Napoli, pentru că joacă acasă iar o victorie o duce în „optimi”.  Beșiktaș nu trebuie uitată, având șanse de 55%. O victorie pe terenul lui Dinamo Kiev îi duce pe turci în mod cert în optimile de finală, iar turcii pot trece mai departe și cu un egal, dacă Napoli pierde cu Benfica.

Grupa G
În Grupa G doar un singur loc mai este disponibil. Pentru el se vor duela miercuri Porto (8 puncte)  și Copenhaga (6 puncte). Danezii se califică doar dacă vor câștiga meciul de pe terenul lui Brugge, iar Porto pierde cu Leicester. De aceea, FC Copenhaga are șanse mai mici (40%), față de cele 60% ale portughezilor care pot avansa în mod cert doar cu un egal.

Grupa H
Juventus este calificată din Grupa H, iar Lyon (7 puncte) și FC Sevilla (10 puncte) se vor lupta pentru calificare chiar în meciul direct. Francezii joacă acasă și trebuie să îi bată pe spanioli la o diferență de două goluri sau mai mult pentru a prinde locul al doilea. De aceea, Sevilla are prima șansă – Betano.com oferindu-i un proncetaj de calificare de 70%, iar pentru Lyon doar 30%.

Foto: UEFA.com

Leave a Reply