Liga 1: FCSB – Universitatea Craiova

Roș-albaștrii primesc vizita “Leilor” din Bănie în acest final de săptămână, într-un moment în care lupta la titlu poate lua orice turnură. 


Ne-am antrenat intens pe Betano pentru Derby-ul echipelor pe care le susținem și am pregătit pentru fanii ambelor formații modalități inedite a se bucura la Cote Maxime de duelul care va avea loc duminică, de la ora 20:00. 

 

Concursul gratuit Betano Master vine cu o rundă surpriză în acest week-end, reprezentată chiar de meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova! Astfel, așteptăm predicțiile tale la întrebările: “Cine va câștiga meciul?”, “Câte goluri se vor marca în meci?” și “Cine va fi primul marcator în meci?”. Fii maestrul pronosticurilor și ia-ți partea din Surprizele Gratuite fără rulaj! 

 

16 GOLURI MARCATE ÎN ULTIMELE 5 DERBY-URI 

 

Duelurile FCSB – Universitatea Craiova și-au însușit deja tradiția de a fi extrem de ofertante pentru fani, dar și pentru pariori. 

 

Nu mai puțin de 16 goluri ne-au oferit cele 2 formații în precedentele 5 dueluri, dar și un bilanț înclinat sensibil în favoarea roș-albaștrilor: 3 victorii FCSB și 2 Universitatea Craiova.

 

  • 18.09.2022: Univ. Craiova – FCSB 2-1
  • 08.05.2022: Univ. Craiova – FCSB 0-1
  • 03.04.2022: FCSB – Univ. Craiova 0-2
  • 28.11.2021: Univ. Craiova – FCSB 2-3
  • 25.07.2021: FCSB – Univ. Craiova 4-0

 

Derby-urile nu au făcut rabat nici de la tensiune în confruntările recente. FCSB s-a impus în sezonul trecut de 2 ori pe Ion Oblemenco, în ambele situații reușind să marcheze golul decisiv în ultimele minute. 

 

Asigurarea VAR, noua vedetă de pe Betano! Ne adaptăm noilor rigurozități din Liga 1, așa că am pregătit o ofertă exclusivă pentru meciurile acestei competiții. Dacă ai pariat pe piața “Marcator Oricând” și favoritul tău înscrie un gol, care mai apoi este anulat de VAR, noi te asigurăm că pronosticul este verde oricum! 

 

Cele mai fierbinți dueluri au fost cu siguranță cele disputate în iulie, respectiv noiembrie 2022, când în doar 2 partide s-au marcat 10 goluri. Vorbim astfel de un duel care a fost întotdeauna pe placul pariorilor și o ocazie ideală pentru a folosi funcția Bet Builder+. 

 

Cu Bet Builder+, poți combina până la 7 evenimente din același meci pe un singur bilet! Vrei să profiți de forma lui Andrei Ivan, dar și de potențialul de spectacol al acestui Derby? Perfect, activează funcția Bet Builder+ și alege-ți strategia câștigătoare! 

 

Iată cum ar putea arăta un astfel de bilet:

 

  • Peste 3.5 Goluri – 2.15
  • Andrei Ivan marchează oricând – 3.80
  • Peste 6.5 Cartonașe – 1.87

 

COTĂ TOTALĂ – 15.50 

 

INTRĂ PE BETANO ÎN ZIUA MECIULUI PENTRU ȘI MAI MULTE SURPRIZE

 

Ofertele speciale nu se opresc aici! Pregătește-ți biletul pentru marele duel de duminică chiar în ziua meciului pentru a avea parte de Mega Cote, Cote Mărite și Super Cote Mărite, alese special de bookmakerii Betano! 

 

În plus, oferta Betano Avantaj îți face pronosticul verde înainte de fluierul final! Astfel, dacă echipa pe care ai pariat se distanțează la 2 goluri pe tabela de marcaj, nu mai stai cu emoții, chiar dacă se va răsturna situația.

 

Ce mai aștepți? Hai să profiți pe Betano de cel mai important duel al finalului de săptămână. Jocul Începe Acum!