Liga Campionilor: Liverpool – Real Madrid

Duel de foc pe Anfield Road în optimile Ligii Campionilor. Liverpool și Real Madrid se întâlnesc în reeditarea finalelor din 2019 și 2022. Pe Betano am pregătit o rundă specială a jocului gratuit de predicții, Betano Master!

 

Cum poți juca și tu? Este foarte simplu! Tot ce trebuie să faci este să ai cont pe Betano și să răspunzi la întrebările “Cine va câștiga partida?”, “Câte goluri se vor marca?” și “Cine va fi primul marcator în meci?”. Vei intra astfel în cursa pentru premiile totale de 25.000 Lei în Pariuri Gratuite fără condiții de rulaj!

 

Crezi că Real Madrid se va impune, se vor marca peste 2.5 Goluri și Benzema va deschide scorul? Perfect! Dă-ne predicțiile tale GRATUIT și noi te premiem pentru inspirația de microbist adevărat! 

 

DUEL CU TRADIȚIE ÎNTRE CELE MAI GALONATE ECHIPE ALE COMPETIȚIEI

Cei 2 giganți au împreună nu mai puțin de 20 de trofee ale Ligii Campionilor. Mai mult decât atât, ambele formații au dominat competiția continentală în ultimii ani.

Cormoranii au jucat 3 finale în ultimele 5 sezoane, câștigând însă doar una dintre ele, cu Tottenham în 2019. Celelalte au fost pierdute chiar în fața adversarilor de astăzi, Real Madrid. 

Galacticii sunt de departe cea mai de succes formație din ultimele 10 sezoane, câștigând de 5 ori competiția supremă în Europa, aceștia fiind și deținătorii actuali ai trofeului. 

 

PROFITĂ DE COTE MĂRITE PE BETANO ȘI IA PARTE LA SPECTACOL!

Ne-am pregătit așa cum se cuvine pentru probabil cel mai așteptat duel optimilor de finală din Liga Campionilor! 

Primești Cote Mărite și chiar Super Cote Mărite pentru piețe precum: Mohamed Salah oferă o pasă de Gol, Benzema marchează și Real câștigă sau Ambele Marchează și se marchează cel puțin 3 goluri! 

Indiferent cu cine ții, Betano ține cu tine și îți oferă alte oferte de care poți profita la maximum: Betano Avantaj (pronosticul verde la 2-0), Bet Builder + (7 evenimente din același meci pe un singur bilet sau EuroMisiunea (câștigă un Pariu Gratuit fără rulaj) sunt vedetele săptămânii pe Betano! Jocul Începe Acum!