Joacă FĂRĂ RISC în Liga Campionilor pe Betano!

Ultimele 4 partide ale optimilor de finală din Liga Campionilor vor avea loc marți și miercuri. Fă-ți acum cont pe Betano și ai 100% Bonus de Bun Venit, dar și alte surprize fără rulaj pentru un început de experiență fulminant! 

 

AJAX ȘI MAN.UNITED, FAVORITELE DE MARȚI 

Batavii au remizat pe terenul Benficăi Lisabona scor 2-2 în turul optimilor de finală și chiar dacă golurile din deplasare nu mai contează începând din acest sezon, prestația acestora de pe teren propriu din acest sezon îi propulsează în postura de favoriți cerți ai acestei duble.

În faza grupelor Ligii,cu ivorianul Sebastian Haller în probabil cea mai bună formă a carierei,  Ajax a câștigat toate partidele de pe Johan Cruijff ArenA, acestea incluzând și un succes răsunător în fața Borussiei Dortmund, scor 4-0. 

Cele două formații s-au întâlnit ultima oară la Amsterdam în faza grupelor Ligii, sezonul 2018-2019 (cel în care Ajax a ajuns până în semifinalele competiției), iar gazdele s-au impus atunci la limită, scor 1-0.

 

Înregistrează-te ACUM pe Betano folosind codul promoțional UCL33, iar noi te răsplătim cu un Free Bet în valoare de 33 de LEI pentru spectacolul serilor europene, până la 500 lei 100% Bonus de Bun Venit după prima depunere, iar ziua următoare, vei primi 40 de Rotiri Gratuite la Shining Crown! 

 

Manchester United va primi vizita celor de la Atletico Madrid în cea de-a 2-a confruntare directă din istorie. În cea de la sfârșitul lunii februarie, cele 2 formații au remizat pe Wanda Metropolitano, scor 1-1.  

Cristiano Ronaldo și compania forțează accesul în sferturile de finală ale Ligii, acolo unde Diavolii au fost prezenți ultima oară în sezonul 2018-2019, când erau opriți de FC Barcelona. Atacantul portughez al formației lui Rangnick are statistici impresionate în partidele jucate împotriva lui Atleti – 25 de goluri și 9 assist-uri în 36 de meciuri! 

 

DUEL DIFICIL PENTRU JUVENTUS, CHELSEA CA ȘI CALIFICATĂ

Juventus primește vizita deținătoarei Europa League, Villarreal, după remiza 1-1 de pe Estadio de la Ceramica din urmă cu 3 săptămâni. Torinezii au deschis scorul după doar un minut prin perla din atac, Dusan Vlahovic, fiind egalați în cele din urmă în repriza a 2-a de Submarinul Galben. 

Formația pregătită de Massimiliano Allegri are o cotă de 1.98 pentru a se califica în sferturi în timp regulamentar, în timp ce calificarea 90 de minute a oaspeților este cotată la 3.85 pe Betano. 

În cealaltă partidă de miercuri, Chelsea n-ar trebui să aibă vreo problemă în a trece de campioana Franței, Lille, după victoria 2-0 de pe Stamford Bridge. Deținătoarea Ligii Campionilor a avut noroc la tragerea la sorți, dând peste o echipă care face un sezon mai degrabă modest, aceasta fiind o prezență surprinzătoare în optimile competiției. 

 

ADAUGĂ ACȚIUNE SERILOR EUROPENE CU BETANO MASTER

Fă-ți cont și joacă la Betano Master, cel mai tare concurs GRATUIT de predicții! Ediția din cursul săptămânii aduce un meci pe zi pentru care așteptăm răspunsurile tale corecte la întrebările “Cine va câștiga meciul?”, “Câte goluri se vor marca?” și “Cine va fi primul marcator?”. Intră în cursa pentru cei 15.000 de lei în Free Bet-uri fără rulaj puși în joc! 

Partidele din Liga Campionilor selectate pentru primele 2 runde de Betano Master ale săptămânii sunt Manchester United – Atletico Madrid și Lille – Chelsea! Crezi că Diavolii se vor impune, se vor marca între 4 și 6 goluri, iar Cristiano Ronaldo va deschide scorul? Joacă GRATUIT la Betano Master și intră în cea mai tare competiție de predicții! 

Liga Campionilor avansează cu pași repezi spre fazele finale și ca de fiecare dată, serile europene se trăiesc la Cote Maxime pe Betano, cu Bonusuri fără depunere și fără rulaj! Intră și tu în joc folosind codul UCL33 iar noi așteptăm cu surprize de bun venit pentru a te bucura din plin de o experiență completă!