Restanța CFR – Sepsi aduce o cotă de peste 100 cu Bet Builder, pe Betano!

Meciul restanță dintre CFR Cluj și Sepsi Sf.Gheorghe este programat joi seara, de la ora 20:00, în Gruia. O partidă care trebuia să se dispute în etapa a 5-a, dar care a fost amânat pentru a permite celor două echipe să pregătească meciurile din cupele europene. Până la urmă nicio formație din România n-a ajuns în grupele Conference League, iar campionatul rămâne principalul obiectiv. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate mai multe pariuri din același meci, cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de joi, 5 octombrie, am ales meciul CFR Cluj – Sepsi din Liga 1 și, cu Bet Builder activat, am pariat pe nu mai puțin de nouă piețe diferite, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt într-un singur loc!

CFR Cluj – Sepsi (joi, 21:00)

Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.75)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.02)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.91)
Rezultat prima repriză – CFR Cluj (cota 2.32)
Marcator – Philip Otele oricând (cota 2.87)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.70)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.82)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.55)
Șuturi pe poartă – Sub 8.5 (cota 2.00)

CFR Cluj ocupă locul secund în clasament la patru puncte în urma liderului FCSB. O victorie în restanța cu Sepsi ar face ca echipa din Gruia să se apropie la un singur punct de primul loc.

Sepsi a alunecat în ierarhie până pe locul nouă, echipă din Covasna traversând o perioadă extrem de slabă, fără nicio victorie în ultimele patru meciuri oficiale în toate competițiile.

Pe teren propriu CFR Cluj este neînvinsă în actualul sezon, obținând patru victorii în cele cinci meciuri disputate.

Sepsi a pierdut ultimele trei meciuri din campionat, de fiecare dată cu gol marcat. O singură victorie în deplasare pentru formația din Sf. Gheorghe pe teren străin în actualul sezon, 3-0 cu Dinamo. Ultimele două deplasări au adus tot atâtea înfrângeri pentru Sepsi cu același scor, 2-1.

Ambele echipe au marcat în cinci din ultimele șase meciuri directe. Sezonul precedent, cele patru meciuri de campionat au fost GG.

Rezultatul de 2-1 a fost cel înregistrat în patru din ultimele șase dispute directe în toate competițiile.

Cota 120

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul CFR Cluj – Sepsi din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 120.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 6.000,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest joc, pe același bilet.

Cote mărite la CFR Cluj – Sepsi

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului CFR Cluj – Sepsi, restanță din etapa a 5-a, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.