Inter Milano se îndreptă cu pași mari spre titlul din Serie A. Modul Multiplu îți aduce, pe Betano, un extra câștig de până la 70%

Fără să fie vorba de vreo păcăleală, ziua de 1 aprilie este una extrem de bogată în oferta Betano, cu meciuri din Serie A, La Liga și Liga 1 în program. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 20% (bonus de 20%) pentru un bilet multiplu cu șase selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Șase selecții, un singur bilet cu o cotă de aproape 20

Din oferta Betano de 1 aprilie am ales șase meciuri de fotbal și am mizat pe cota mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 20%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri – Peste/Sub și Ambele echipe înscriu – Da/Nu.

Bologna – Salernitana (13:30)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.55)

Revelația sezonului din Serie A, Bologna, întâlnește lanterna roșie Salernitana, echipă care a obținut doar două puncte în ultimele zece etape. Pe teren propriu Bologna are al doilea clasament din Serie A, adunând 11 victorii, două remize și două înfrângeri.

Cagliari – Verona (16:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)

Meci cu implicații majore în lupta pentru evitarea retrogradării între două echipe aflate la egalitate de puncte după 29 de etape. În tur, Verona s-a impus pe teren propriu, cu 2-0. De altfel, Verona a câștigat trei din ultimele cinci meciuri cu cei de la Cagliari. Ultimul succesul al sarzilor datează din 2020.

Lecce – AS Roma (19:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.90)

Lecce a pierdut trei din precedentele patru meciuri disputate pe teren propriu în campionatul italian, în timp ce AS Roma a câștigat trei din ultimele patru meciuri în deplasare. Lecce n-a marcat în patru din ultimele șase meciuri de campionat, incluzând aici și precedentele două partide de pe teren propriu.

Dinamo – Petrolul (20:30)
Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.55)

Pe loc direct retrogradabil, Dinamo nu-și permite vreun pas greșit în meciul cu Petrolul, o echipă aflată pentru moment la adăpost, dar în playout lucrurile sunt extrem de imprevizibile și se pot schimba radical de la o etapă la alta. Ultimele două meciuri directe au fost partide de sub 2.5 goluri, Petrolul obținând patru puncte în disputele cu Dinamo din sezonul regular.

Inter Milano – Empoli (21:45)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)

Aflată în fruntea clasamentului din Serie A cu un avans considerabil față de următoarea clasată, Inter Milano a câștigat nouă din ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu, iar șapte dintre meciuri câștigate au fost fără gol primit. Empoli vine după trei înfrângeri consecutive fără să marcheze vreun gol. Ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de Inter fără ca Empoli să înscrie.

Villarreal – Atletico Madrid (22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.50)

Din ultimele zece meciuri disputate în toate competițiile cei de la Atletico Madrid au pierdut șase, în timp ce ”Submarinul Galben” are o serie de trei victorii la rând. Meciul tur a fost câștigat de Atletico pe teren propriu, cu 3-1.

Pe cele șase meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 19.20 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 960,31 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 20% oferit de Betano care înseamnă 182,06 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul meciurilor de fotbal din Serie A și La Liga.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).