Manchester City și Arsenal, remiză fără goluri cu Miza Înapoi pe Betano

Duelul dintre Manchester City și Arsenal, două dintre echipele implicate în lupta pentru titlul din Premier League s-a încheiat nedecis, 0-0. Un scor care a adus miza înapoi pentru unii dintre jucătorii casei de pariuri Betano.

Meci fără goluri? Ai banii înapoi!

Dacă ai pariat înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final a fost 0-0, precum în cazul meciului Manchester City – Arsenal, atunci Betano îți returnează miza!

Suma înapoiată o poți folosi cum dorești, dar ține minte că scorul alb al unui meci de fotbal îți oferă întotdeauna un “colac de salvare”.

Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar la pariurile simple pe fotbal.

Prima ocazie a meciului de duminică din Premier League a aparținut celor de la Arsenal și a fost ratată de Gabriel Jesus. Totul a pornit de la o recuperare a balonului în jumătatea adversă, dar atacantul brazilian a tras în plasa laterală.

La cealaltă poartă Manchester City a fost periculoasă la o fază fixă de la colțul terenului, Ake fiind aproape de gol din șase metri.

Același Gabriel Jesus a mai irosit o șansă de gol pentru ”tunari”, cu un șut din 16 metri care n-a prins poarta.

În partea secundă ”cetățenii” au presat mai mult, dar Mateo Kovacic și apoi Erling Haaland nu l-au putut învinge pe David Raya.

Arsenal putea da lovitura pe un contraatac trei contra cinci, dar șutul trimis de Leandro Trossard n-a avut forța de a-l învinge pe Stefan Ortega, portarul titularizat de Pep Guardiola în acest meci.

O partidă în care cele două echipe s-au preocupat să nu primească gol, confirmând cifrele statistice dinaintea partidei care anunțau un duel între două dintre primele trei defensive din Premier League.

Doar trei șuturi pe poartă au fost expediate tot meciul (2-1 pentru Arsenal la acest capitol), în timp ce la cornere gazdele au avut superioaritate (7-4).

Arbitrul a scos de două ori cartonașul galben, de fiecare dată împotriva echipei oaspete.

Un rezultat care lasă deschisă lupta pentru titlul din Premier League, Arsenal având în continuare un punct peste Manchester City.