Lupta pentru titlul din Bundeslgia se dă pe Betano!

INFOGRAFIC: Lupta la titlu în Bundesliga

Gata de revenire începând cu 16 mai, live pe Betano alături de cote cu marjă zero, streaming video și pariuri speciale, Bundesliga propune o luptă strânsă pentru titlul de campioană în stagiunea 2019/2020. Află din infograficul marca Betano cele mai importante cifre ale celor cinci echipe implicate în bătălia pentru lauri, dar și care sunt meciurile care pot decide destinația marelui trofeu.

Bayern e lider și favorita cotelor, dar stă cel mai prost la “directe”

Înaintea etapei a 26-a, clasamentul din Bundesliga o arată pe Bayern lider (55 de puncte), urmată de Dortmund (51), RB Leipzig (50), Borussia Moenchengladbach (49) și Bayer Leverkusen (47). Mare favorită la câștigarea titlului conform cotelor speciale oferite pe Betano, trupa din Bavaria stă, însă, cel mai prost când vine vorba despre meciurile directe cu celelalte pretendente la coroană!

Într-un clasament în cinci, Bayern are doar cinci puncte, iar singura victorie a venit cu Dortmund, un 4-0 pe teren propriu. Echipa lui Sancho și Haaland e lider în acest clasament, cu cele mai multe victorii (3) și cele mai multe goluri marcate, 13, în șase meciuri contra adversarelor de top. Leipzig e singura neînvinsă (un succes și șase remize), în timp ce Gladbach și Leverkusen au strâns 8, respectiv 7 puncte.

Tot Bayern e la mâna ei: are cele mai multe meciuri decisive în ultimele nouă etape

Până la finalul sezonului, cele cinci echipe implicate în lupta la titlu se vor mai întâlni în șase meciuri directe. Etapa a 27-a programează Gladbach – Leverkusen, apoi vine rândul lui Bayern să intre în focuri. În etapa a 28-a, bavarezii au Clasicul Germaniei cu Dortmund, în deplasare, apoi, în etapa 30, merg pe terenul lui Leverkusen, pentru ca în runda următoare, 31, să o primească în Bavaria pe Gladbach. Așadar, trei meciuri în care Lewandowski și colegii lui pot face diferența esențială în lupta pentru titlu.

Ultimul mare meci al sezonului e programat în etapa a 33-a, penultima, când Dortmund merge la Leipzig pentru o confruntare ce poate avea implicații serioase asupra clasamentului final.

Toate meciurile rămase din actualul sezon al Bundesligii vor fi transmise live video pe Betano, alături de mii de opțiuni pentru fiecare partidă în parte, pariuri speciale pentru jucători și fiecare etapă și cote cu marjă zero.

Leave a Reply