Cotele speciale, atracția Betano pentru Bundesliga

INFOGRAFIC: Bundesliga revine cu cote speciale pe Betano!

16 mai 2020 e data sinonimă cu finalul așteptării pentru microbiștii din întreaga lume. Bundesliga revine și o face în stil mare pe Betano, unde găsești streaming live pentru toate meciurile, cote mărite, mii de opțiuni la pariuri sportive, pariuri speciale și pariuri “nebune”, la cote astronomice. Le analizăm pe toate în rândurile de mai jos, alături de câteva dintre atracțiile următoarelor nouă etape.

Lupta la titlu se reia, oferta Betano e plină de Pariuri Speciale pentru etapa 26

Prima etapă de la revenire le aduce în prim-plan pe Bayern, Dortmund, Leipzig, Gladbach și Leverkusen, cele cinci echipe care se vor lupta pentru supremație în lunile care urmează. Bayern e lider, dar prima parte a sezonului a arătat că Bundesliga e deschisă surprizelor, iar jucători neașteptați în lumina reflectoarelor pot ieși oricând în evidență.

Lupta pentru titlul din Bundesliga se dă pe Betano

Lupta pentru titlul din Bundesliga se dă pe Betano

Pentru etapa 26, pe lângă pariurile clasice, pe Betano găsești opțiuni dintre cele mai diversificate: Total goluri echipele gazde vs. echipele oaspete, echipa care marchează cele mai multe goluri, total goluri marcate în etapă, toate echipele să marcheze, hat-trick în etapa 26, gol din propria jumătate, gol marcat de portar, un jucător să marcheze și să primească un cartonaș roșu, cel mai rapid cartonaș, cele mai multe cornere/ofsaiduri într-un meci, penalty-uri, autogoluri.

Lewandowski, Werner și Haaland, așteptați să strălucească

Lewandowski și Werner, favoriți la titlul de golgheter

Din punct de vedere al spectacolului, actorii principali vin tot de la echipele de top, iar goleadorii Lewandowski, Werner și Haaland sunt așteptați să facă diferența în ultimele etape. Primii doi se luptă pentru titlul de golgheter, cu Lewandowski având un avans de patru goluri cu nouă etape rămase, secondați de Jadon Sancho, marcator a 14 goluri. Cu noua senzație Haaland pe buzele tuturor înaintea întreruperii, cotele privind performanțele marcatorilor din Bundesliga pot aduce câștiguri pe măsura evoluțiilor. Iar pe Betano găsești cote speciale pentru Lewandowski, Werner și Haaland, dar și pentru titlul de golgheter și cel de cel mai bun pasator.

Alphonso Davies, printre atracții

Alphonso Davies are o poveste de viață impresionantă

Pe lista tinerilor jucători cu un sezon foarte bun în spate se numără și Alphonso Davies, puștiul de 19 ani căruia Bayern i-a prelungit contractul până în 2025. Venit dintr-o tabără de refugiați din Ghana, el scrie una dintre cele mai frumoase povești din fotbalul mondial și e văzut drept unul dintre fotbaliștii importanți ai următoarelor decenii.

Indiferent de jucătorul pe care-l apreciezi și de postul pe care joacă, pe Betano te poți îndrepta către oferta dedicată fiecăruia dintre ei în meciurile din etapa a 26-a: Marchează oricând, marchează în prima repriză, primul gol marcat, ultimul gol marcat, dublă, hat-trick, gol din afara careului, gol cu capul, primește cartonaș, nu înscrie, gol din lovitură liberă, nu marchează, oferă o pasă decisivă, total pase decisive.

Primul punct de interes al etapei e derby-ul Dortmund – Schalke 04, de la 16:30, iar Eintracht Frankfurt – Borussia Moenchengladbach se anunță un spectacol agreabil, tot sâmbătă, de la 19:30. Ziua de duminică e deschisă de Koln – Mainz, pentru ca Bayern să tragă cortina peste weekendul revenirii fotbalului din Bundsliga de la ora 19:00, în deplasarea de la Union Berlin.

Leave a Reply