Preliminarii Campionatul Mondial de handbal masculin

Ce pariem azi: Începe drumul spre Campionatul Mondial de handbal masculin

Debutul României în preliminariile pentru Mondial e LIVE pe Betano! Barcelona trebuie să câștige cu Celta în Cupa Spaniei. Cote mărite pentru Euroligă.

Suntem favoriți cu Italia

Naționala masculină începe preliminariile pentru Campionatul Mondial. Jucăm cu Italia de la 20:00, iar în următoarele două zile ne așteaptă meciuri cu Insulele Feroe și Ucraina. Pentru a merge în faza play-off-ului din vară trebuie să terminăm pe primul loc grupa, iar astăzi ar fi o surpriză uriașă să nu câștigăm – cota României e de 1.05. Meciul naționalei noastre, dar și celălalt din grupă sunt transmise cu streaming LIVE pe Betano!

Copa del Rey: echipele din Madrid au avansat, azi joacă cele din Barcelona

Duelul de la distanță între cele mai mari orașe ale Spaniei e și în Copa del Rey. Atletico și Real sunt deja în sferturile de finală, iar azi li se pot alătura Barcelona și Espanyol. „Extratereștrii” au făcut doar un egal în meciul tur de la Celta Vigo, 1-1. Nu au reușit să-i învingă nici în campionat, la începutul lui decembrie, când s-a terminat 2-2. Celta e singura echipă care a reușit să o încurce pe Barcelona în ultima lună, iar duminică a mai reușit o surpriză: 2-2 cu Real Madrid în La Liga. Cine câștigă Copa del Rey? Pariază pe Betano!

Meciul Barcei e la 22:30, iar două ore mai devreme încep alte optimi: Sevilla – Cadiz și Levante – Espanyol. Sevilla e sigură de calificare după ce a câștigat cu 2-0 în tur. Celălalt meci e deschis, însă. Levante a reușit o victorie cu 2-1 în tur dar are cotă de 3.00 să câștige și azi. Copa del Rey poate fi urmărită integral cu streaming LIVE pe site-ul Betano!

Cote mărite și cu marjă 0 în Euroliga!

Meciurile de azi în Euroliga de baschet încep cu ora 21:00: Panathinaikos – Barcelona, Maccabi Tel Aviv – Bamberg, Olimpia Milano – ȚSKA Moscova și Valencia – Fenerbahce. Beneficiați de cote mărite dacă mizați pe Maccabi, ȚSKA și Fener: 3.30 dacă toate câștigă.

În plus, pentru meciul dintre Panathinaikos și Barcelona oferim cote cu marjă 0%! Spaniolii au o revenire de formă și au câștigat ultimele 5 meciuri, dar deplasarea la Pao e grea pentru toată lumea. Grecii nu au mai pierdut acasă din septembrie și au 13 victorii consecutive! Panathinaikos – Barcelona e LIVE pe Betano!

Leave a Reply