Hannover 96, al optulea club în familia Betano

Familia europeană Betano se mărește și ajunge la opt membri! Odată cu startul noului, Betano a devenit partener oficial pe partea de pariuri sportive al Hannover 96, club care activează în liga a doua germană și care are în palmares trei trofee pe plan intern – două titluri de campioană și o Cupă a Germaniei.

Unul dintre cele mai vechi cluburi din Germania, Hannover a fost fondat în 1896, iar Betano are plăcerea de a anunța un nou parteneriat de succes: “Piața pariurilor sportive din Germania e foarte importantă pentru Betano, deci sunt mulțumit să anunț al doilea parteneriat cu un club german (n. red – după cel cu Vfb Stuttgart). Hannover este un club de tradiție, cu o istorie bogată și așteptăm cu nerăbdare noul sezon, care, sperăm noi, va duce la promovarea în Bundesliga. Suntem convinși că acesta va fi un parteneriat grozav pentru club, fani și Betano”, a declarat Thomas Andreas, Country Manager Betano Germania.

Hannover 96, clubul #8 din familia Betano

Pentru Betano, parteneriatul cu Hannover 96 este al doilea din Germania, după cel inițiat împreună cu Vfb Stuttgart, și ridică la opt numărul cluburilor europene cu care se află în legătură. Pe lângă Vfb și Hannover 96, Olympiakos Pireu, PAOK Salonic, OFI Creta (toate trei din Grecia), Apollon Limassol (Cipru), Universitatea Craiova (România) și Sporting Club de Braga (Portugalia) se mai află pe lista echipelor sponsorizate de Betano.

Leave a Reply