WTA Cincinnati 2019 | Simona Halep, favorita cotelor

Forțată să se retragă în sferturile de finală de la Rogers Cup (Toronto) din cauza unei accidentări la călcâiul lui Ahile, Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) e prima favorită a cotelor la pariuri sportive oferite de Betano înaintea competiției de la Cincinnati, ultimul mare turneu înainte de US Open 2019.

Simona Halep, în căutarea primului trofeu la Cincinnati

De-a lungul carierei, jucătoarea din Constanța a atins de trei ori ultimul act de la WTA Cincinnati (2015, 2017 și 2018), dar a fost învinsă, rând pe rând, de Serena Williams (6-3, 7-6), Garbine Muguruza (6-1, 6-0) și Kiki Bertens (2-6, 7-6, 6-2). Trei încercări, trei eșecuri, dar 2019 vine cu o nouă șansă mare pentru fostul lider mondial. Aflată pe partea de jos a unui tablou plin de vedete din circuitul feminin, Halep e văzută cu prima șansă (cotă 7 la pariuri sportive online) și e urmată de Ashleigh Barty (cotă 8), Naomi Osaka, Karolina Pliskova și Serena Williams (toate trei cu cotă 10). Câștigătoare la Toronto, Bianca Andreescu s-a retras înaintea competiției americane.

Traseul Simonei Halep spre titlul de la Cincinnati 2019:

Turul I: liber
Turul II: Ekaterina Alexandrova (Rusia, 43 WTA) sau Carla Suarez-Navarro (Spania, 29 WTA)
Optimi de finală: Madison Keys (SUA, 18 WTA), Garbine Muguruza (Spania, 27 WTA), Amanda Anisimova (SUA, 24 WTA) sau Daria Kasatkina (Rusia, 41 WTA)
Sferturi de finală: Kiki Bertens (Olanda, 5 WTA), Venus Williams (SUA, 65 WTA), Victoria Azarenka (Belarus, 40 WTA) sau Belinda Bencic (Elveția, 12 WTA)
Semifinale: Naomi Osaka (Japonia, 1 WTA), Serena Williams (SUA, 8 WTA) sau Elina Svitolina (Ucraina, 7 WTA)
Finală: Ashleigh Barty (Australia, 2 WTA), Angelique Kerber (Germania, 13 WTA) sau Petra Kvitova (Cehia, 6 WTA)

Cele mai importante cifre ale Simonei:

16 victorii și șapte înfrângeri bilanțul lui Halep pe hard în 2019, 213/96 per-total
Simona are 21 de victorii și opt înfrângeri pe cimentul de la Cincinnati

Novak Djokovic, mare favorit la masculin

Dacă în întrecerea fetelor e de așteptat ca mai multe jucătoare de top să emită pretenții la titlul de campioană, pe tabloul masculin liderul mondial Novak Djokovic e văzut drept omul de bătut. În lipsa lui Rafa Nadal, câștigător duminică seară la Montreal, sârbul a primit o cotă de 2.3 pentru un al doilea succes al carierei la Cincinnati, fiind urmat de marele campion elvețian Roger Federer (cotă 4.5). Orice alt rezultat în afara unui succes al lui Djokovic sau Federer e considerat o surpriză de proporții, următorii pe lista favoriților fiind Alexander Zverev (cotă 15), Dominic Thiem și Stefanos Tsitsipas (ambii cu o cotă de 22).

Turneul de la Cincinnati începe luni, cu primele meciuri de pe tabloul principal, iar favoriții vor intra în cursă direct în turul al doilea.

Leave a Reply