Fenerbahçe SK – Beşiktaş JK

Fenerbahçe SK şi Beşiktaş JK vor juca duminică, 19 decembrie 2021, de la ora 18:00, în etapa a 17-a din Süper Lig, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Şükrü Saracoğlu” din İstanbul.

 

Betano: 2.22 pentru o victorie Fenerbahçe SK, 3.45 egal, 3.05 pentru un succes Beşiktaş JK

 

 

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahçe a câştigat ultimul titlu în sezonul 2017-2018, însă fanii mai au de aşteptat, pentru că la cum joacă “canarii galbeni” nu prea au cum să o ajungă pe Trabzonspor. În ultima etapă echipa antrenată de Vítor Pereira a pierdut în deplasare cu 3-2 în faţa lui FK Gaziantep. Înainte de eşecul de la Antep, “Sarı Lacivertliler” au avut 2 victorii şi 2 remize. După 16 etape disputate în campionatul Turciei, ei sunt pe locul 6 în clasament, cu 27 puncte, la 12 puncte de liderul Trabzonspor. Aceasta a pierdut în ultima etapă cu 2-1 pe terenul lui Antalyaspor, însă Fener a ratat şansa de a se apropia la 9 puncte. La casa de pariuri Betano echipa Fenerbahçe are cota 12.00 că va câştiga titlul, fiind a doua favorită după Trabzonspor, care are cota 1.25. Mai trebuie de precizat că Fenerbahçe SK a terminat pe locul 3 în Grupa D din Europa League şi că va juca un baraj cu o echipă clasată pe poziţia a 2-a în Europa Conference League pentru a continua în această competiţie.

 

Beşiktaş JK

Beşiktaş a câştigat campionatul, însă a dezamăgit total în noul sezon. “Vulturii” negri au avut 6 înfrângeri în 6 meciuri jucate în Liga Campionilor într-o grupă cu Ajax Amsterdam, Sporting Lisabona şi Borussia Dortmund. “Alb-negrii” au un parcurs execrabil şi în Süper Lig, fiind pe un surprinzător loc 7, la 15 puncte de liderul Trabzonspor. BJK a avut o serie de 5 înfrângeri consecutive, iar după ruşinosul 0-4 acasă cu Giresunspor, antrenorul Sergen Yalçın a demisionat. Deocamdată interimar este Önder Karaveli , însă preşedintele Ahmet Nur Çebi negociază cu Sabri Lamouchi şi Bruno Pinheiro, după ce nu a reuşit să-l aducă pe Răzvan Lucescu de la PAOK Salonic. În ultima etapă BJK a bătut-o acasă cu 4-2 pe Kayserispor, însă are cota 25.00 pe Betano că îşi va păstra titlul. În sezonul trecut Beşiktaş a bătut-o pe Fenerbahçe în tur cu 4-3 pe stadionul “Şükrü Saracoğlu” şi a remizat în retur pe “Vodafone Park”, 1-1. Pe Betano un nou 3-4 în Fener-BJK scor exact are cota 175.00.

 

Fenerbahçe SK – Beşiktaş JK echipele probabile

Fenerbahçe SK: Berke Özer – Kim Min-jae, Tisserand, Szalai – Ferdi Kadıoğlu, Miguel Crespo, Zajc, B.O. Samuel – İrfan Kahveci, Serdar Dursun, Mesut Özil

Beşiktaş JK: Ersin Destanoğlu – Rosier, Serdar Saatçı, Vida, Rıdvan Yılmaz – Josef de Souza –