Farul și Sepsi dau startul noului sezon în Supercupa României, alături de surprizele Betano

Noul sezon de fotbal este aproape! Fluierul de start este dat de Supercupa României, care va găzdui la Ploiești întâlnirea dintre campioana Ligii 1 – Farul Constanța – și câștigătoarea Cupei României Betano – Sepsi Sf. Gheorghe. Cu experiență și implicare în sport de peste 10 ani, Betano – operator european de top al industriei de pariuri sportive și casino online – vine în sprijinul fanilor cu evenimente dedicate la Supercupă, din dorința de a sprijini sportul, dar și suporterii – oamenii de suflet din jurul fotbalului.

Fanii sportului rege pot trăi experiența meciului la cote maxime, indiferent dacă aleg să urmărească Supercupa României din tribune sau de acasă, pe canalele de YouTube și Facebook ale Betano Romania.

La stadion
Suporterii veniți la stadion vor putea câștiga premii inedite la Fan Cornerul Betano, participând la concursuri precum: Antrenează-te ca un Jucător, Poze de Legendă, Șutează din lovitură liberă, Trăiește Experiența VR Betano, Câștigă la Glow Machine sau Învinge-ți Prietenii la FIFA și Fussball.

Pentru și mai mult entertainment, Betano îi aduce pe Stadionul Ilie Oană pe DJ Batista și MC Mădălina Vintilă.

Online
Ciprian Marica, ambasadorul Betano și comediantul Andrei Ciobanu vor face avancronica meciului dintr-un Studio Live amplasat la marginea terenului, direct de pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești. Cele 90 de minute ale partidei  vor fi comentate în timp real de streamerii Theo și Ivan.

Bonus special la Supercupă?
Betano oferă tuturor membrilor săi noi un bonus special pentru Supercupă. Deschide un cont și verifică-l cu buletinul. Nu este nevoie de depunere. După verificare, primești imediat 50 de lei bonus, pe care îl vei putea paria pe Farul – Sepsi și a crește intensitatea meciului!

Cotă 40.00 pe Farul – Sepsi

Cu opțiunea Bet Builder oferită de Betano poți plasa până la șapte pariuri diferite din Supercupa României, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea mai jos.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Farul – Sepsi din Supercupa României poți ajunge la o cotă cumulată de 40.00, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 2.000 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai jos se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet, precum cele de mai jos:

Farul – Sepsi (sâmbătă, 20:00)
Metoda de câștig – Farul în timpul regulamentar (cota 2.27)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.07)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.93)
Total cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.72)
Sepsi cornere – Peste 3.5 (cota 1.60)

Cum s-a scris istoria recentă în Supercupa României

Este pentru a 25-a oară în istorie când trofeul Supercupei este pus în joc.

Trei din ultimele patru ediții au fost câștigate de echipele care au înfruntat campioana în exercițiu.

Pentru Farul (fosta Viitorul) este a treia prezență în Supercupă. ”Marinarii” au pierdut prima ediție disputată, 0-1 cu FC Voluntari în 2017, dar au câștigat trofeul în 2019, după 1-0 cu CFR Cluj, campioana de atunci.

Sepsi va fi pentru al doilea an consecutiv în Supercupa României, fiind chiar deținătoarea trofeului. În 2022, covăsnenii se impuneau, cu 2-1, în fața celor de la CFR Cluj.

FCSB este echipa cu cele mai multe trofee în Supercupa României (6), urmată de CFR Cluj și Rapid, fiecare cu patru trofee obținute.

Nouă dintre cele 24 de meciuri din Supercupă au avut nevoie de prelungiri, iar în șapte dintre cazuri s-a ajuns chiar la loviturile de departajare.

Doar în două din ultimele opt cazuri Supercupa României nu s-a decis în timpul regulamentar.

Statistici interesante pe Farul – Sepsi

Farul și Sepsi s-au întâlnit de patru ori în Liga 1 sezonul precedent. Echipa pregătită de Gheorghe Hagi a câștigat trei dintre partide, două pe teren propriu și una în deplasare. Ultima dispută din playoff s-a încheiat la egalitate pe terenul covăsnenilor.

Ambele echipe au marcat în ultimele două meciuri directe.

Meciurile dintre Farul și Sepsi n-au produs multe goluri. Spre exemplu, ultimele șapte confruntări au avut doar 11 goluri, ceea ce înseamnă o medie 1.5 goluri pe meci.