Anglia și Spania luptă pentru titlu la Campionatul European de tineret

Ediția din acest an a Campionatului European sub 21 de ani a ajuns în faza mult așteptatei finale. Anglia și Spania vor lupta pentru marele trofeu, sâmbătă, de la ora 19:00. Pe Betano, pot fi plasate până la șapte pariuri diferite pentru o singură cotă, pe același bilet, cu Bet Builder activat.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Cota 11 la meciul Anglia U21 – Spania U21

Din oferta Betano de sâmbătă, 8 iulie, nu puteam trece cu vederea finala Campionatului European de tineret, meciul care opune cele mai în formă echipe din competiția găzduită de România și Georgia.

Cota cumulată pentru patru pariuri din acest meci, cu Bet Builder, este de peste 10, cum vom vedea mai jos.

Anglia U21 – Spania U21

Să ridice trofeul – Spania (cota 1.91)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.02)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.00)

Finala de la Batumi se va disputa între două echipe care n-au pierdut niciun meci la acest turneu final rezervat jucătorilor sub 21 de ani.

Anglia a ajuns în finală cu victorii pe linie, fără să fi primit măcar un gol în cele cinci meciuri (10-0 golaveraj).

Spania a înregistrat patru succese și o remiză în meciul cu Ucraina din faza grupelor (2-2).

Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri ale ibericilor la acest Campionat European de tineret.

Drumul Angliei spre finală:

2-0 cu Cehia
2-0 cu Israel
2-0 cu Germania
1-0 cu Portugalia
3-0 cu Israel

Drumul Spaniei spre finală:

3-0 cu România
1-0 cu Croația
2-2 cu Ucraina
2-1 cu Elveția
5-1 cu Ucraina

În semifinale, Anglia și Spania au făcut spectacol, reușind victorii la scor, iar predicțiile Betano pentru cele două meciuri s-au dovedit corecte. Am ales câte trei pariuri pentru fiecare semifinală și cu Bet Builder activat am obținut cota 17.00. Vedeți aici mai multe detalii despre acest bilet recomandat și care a fost verde.

Acum, la finală am ales patru selecții cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului și am obținut cota 11.00, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig ar fi de 550,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele patru pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de xGoals, noile statistici de Live Betting oferite de Betano

xGoals analizează calitatea oportunităților fiecărei echipe într-un meci live pentru a calcula numărul așteptat de goluri până în momentul estimării.

Indiferent de scorul înregistrat într-un anumit moment al meciului, statisticile xGoals îți oferă o idee mai clară despre cum s-a descurcat fiecare echipă până atunci, referitor la șansele pe care și le-a creat fiecare, oferind o valoare xG despre posibilitatea ca una sau alta dintre echipe să marcheze în perioada următoare a jocului.

Valorile xGoals se bazează pe o analiză a statisticilor curente de meci ale unei echipe. Acestea ar trebui să fie considerate pur informative și nu garantează niciun rezultat al meciului sau profit.