jose mourinho europa league

Europa League: 4 meciuri interesante de diseară

În această seară reîncepe Europa League, cu faza șaisprezecimilor de finală. Betano a ales patru partide interesante, printre care și pe cea a lui Mircea Lucescu, după ce separat a prezentat meciul numărul 1 pentru România, cel dintre Astra și Genk.

Apasă aici pentru toate cotele de la meciurile din Europa League

Borussia Moenchengladbach – Fiorentina (20:00)

Va fi prima întâlnire între cele două echipe. Borussia are trei victorii consecutive și o echipă completă, după ce în ultimele luni s-a chinuit cu accidentările. De cealaltă parte, Fioretina nu este o echipă cu un joc constant, iar presa din Italia se teme că gruparea violetă va fi dominată pe flancuri, în apărare și tot ce va încerca în atac va fi cu șuturi de la disntață. Nemții sunt mari favoriți în acest meci, iar cota lor la victorie pe Betano este de 1,90.

Anderlecht – Zenit St. Petersburg (22:05)

Echipa lui Mircea Lucescu o conduce pe Anderlecht cu 3-1 în meciurile directe, dar are o deplasare contra unei echipe care a marcat de 14 ori în partidele jucate acasă în actualul sezon al Europa League (3 victorii, 2 egaluri). Mircea Lucescu este cel mai experimentat antrenor din competiție, cu 222 de partide jucate sub egida UEFA. Chiar dacă Zenit joacă în deplasare, cotele pentru victorie sunt identice pentru ambele echipe, 2,65.

Manchester United – Saint-Etiennene  (22:05)

United intră în acest meci cu aplombul de a nu fi pierdut nici una dintre ultimele 13 întâlniri contra echipelor din Franța, pe teren propriu, în cupele europene (9 victorii, 4 egaluri), primind doar 6 goluri. De asemenea, United este neînvinsă în ultimele 14 partide europene jucate „acasă” (11 victorii, 3 egaluri). Saint-Etiennene de asemenea nu a pierdut ultimele 10 partide din cupele europene (5 victorii, 5 egaluri). United este marea favorită, cu o cotă de 1,26 pentru victorie diseară, pe când francezii au o cotă de peste 13,00.

Villarreal – AS Roma (22:05)

Villarreal a avut ultimele 7 partide mereu cu sub 2,5 goluri pe meci. Nu este o echipă cu un mare apetit de gol, dar are o apărare decentă. AS Roma a marcat însă mereu prima în fiecare dintre ultimele 8 partide jucate. Se anunță un meci echilibrat, dar italienii au prima șansă de calificare, cu cota de 1,60.

Leave a Reply