EURO 2016: Cote interesante contra adversarelor României din Grupa A

România se află în Grupa A la EURO 2016, cu Franța, Elveția și Albania. În acest an, la turneul din Franța, se vor califica în faza eliminatorie nu doar primele două locuri din grupe, ci și cele mai bune patru echipe de pe locul trei. Va fi și România printre echipele calificate? Șanse sunt.

România – Elveția

Cele doua echipe s-au întalnit în cadrul unui turneu final o singură dată, la Campionatul Mondial din 1994. Elvețienii au învins cu 4-1.

Ambele echipe se află la a patra participare în cadrul unui turneu final.

Elveția a terminat preliminariile pentru EURO 2016 pe locul al doilea în grupă, cu 21 de puncte, în spatele Angliei care a adunat 30.

Cine pariază cu inima găsește pe BETANO.com o cotă foarte bună pentru o victorie a României, 4,20. Elveția este considerată favorită și are o cotă de victorie destul de atractivă, de 1.93, tot pe BETANO.com.

România – Franța

Francezii sunt dubli campioni europeni (1984 și 2000) și campioni mondiali în 1998. Din lotul de la EURO 2016 va lipsi Karim Benzema, golgheterul actual al echipei, lăsat acasă din motive legale sau  politice.

Chiar și așa, Franța este gazdă și pornește cu prima șansă de calificare în grupă, dacă nu și printre primele la câștigarea trofeului.

Mergând pe ideea că primul meci din turneu se termină de obicei cu scor egal și cum partida România – Franța deschide balul, se poate intui o cotă pentru o remiză, care este bonificată cu 5,00 pe BETANO.com.

România – Albania

Albania s-a calificat în premieră la un turneu final, după 70 de ani de existență a Federației. A ajuns la EURO 2016 dintr-o grupă destul de dificilă, cu Portugalia, Danemarca, Serbia și Armenia.

Cu 14 puncte adunate, mai puțin cu 7 față de liderul Portugalia, dar cu două mai mult decât Danemarca, elevii italianului Gianni di Biassi vin la EURO 2016 mult mai periculoși decât îi anunță reputația.

Pentru amatorii de pariuri fanteziste, pe BETANO.com oferă o cotă de 500 pentru ca Albania să câștige EURO 2016.

Leave a Reply