Real Madrid, ținută în șah pe teren propriu de Rayo Vallecano. Pe Betano, la 0-0, primești banii înapoi

Tabela de marcaj a arenei ”Santiago Bernabeu” din Madrid a rămas nemodificată în pofida numeroaselor ocazii ratate de Real în duelul cu Rayo Vallecano din etapa a 12-a în La Liga. Un 0-0 care pentru jucătorii Betano a însemnat returnarea mizei prin oferta ”Miza înapoi”.

Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar la pariurile simple pe fotbal.

Real Madrid pornea ca mare favorită la câștigarea meciului cu Rayo Vallecano, o formație de mijlocul clasamentului în La Liga.

Încă din primele minute jucătorii pregătiți de Carlo Ancelotti au luat cu asalt poarta adversă, Valverde ratând singur cu portarul în minutul 11.

A urmat o dublă ocazie semnată de Joselu în minutele 25 și 26, pentru ca zece mai târziu Camavinga și același Valverde să semene panică în careul lui Rayo, echipă pentru care internaționalul român Andrei Rațiu (foto stânga) a fost integralist.

Vedeta engleză Jude Bellingham a apărut și el la finalizare cu un șut peste poartă în minutul 43.

Ofensiva celor de la Real Madrid a continuat și după pauză, iar în minutul 65 gazdele au reușit să trimită mingea în poartă prin Vinicius Junior. Reușita brazilianului a fost invalidată de o semnalizare de offside la Joselu, jucător care participase și el la faza de atac.

Rodrygo a ratat la rândul său două mari ocazii, în minutele 71 și 90+2, astfel că meciul s-a încheiat în cele din urmă la egalitate. O partidă dominată autoritar de Real Madrid, formație care a avut o posesie de 63 de procente, 11-1 raportul cornerelor și de 5-0 al șuturilor pe poartă.

Un rezultat care, pe Betano, prin oferta Miza înapoi la 0-0, a făcut ca suma pariată pe acest meci să nu fie pierdută.

Au primit miza înapoi toți cei care au pariat pe meciul Real Madrid – Rayo Vallecano înainte de startul partidei pe piețele pauză/final sau scor exact, iar suma înapoiată de Betano poate fi folosită de fiecare jucător după cum dorește.

Real Madrid ocupă locul secund în clasamentul din La Liga, la două puncte în urma liderului surpriză Girona.