derby steaua dinamo

Dinamo – Steaua, cifrele Marelui Derby

Marile rivale Dinamo și Steaua se întâlnesc miercuri de la ora 20:30 în duelul direct cu numărul 166. Militarii sunt superiori în meciurile directe în toate competițiile, având 57 de victorii față de cele 55 ale lui Dinamo, însă bilanțul întâlnirilor din Liga 1 le este favorabil „cîinilor”, gazdele de astăzi acumulând 46 de succese, cu cinci mai mult decât adversarii lor.

Pariază online live pe meciul Steaua – Dinamo (2 aprilie 2017)

Cifrele all-time și cele mai interesante recorduri din El Clásico de România au fost reunite în graficul de mai sus realizat de casa de pariuri sportive online Betano.com. Este greu de crezut că astăzi vom vedea un meci cu 10 goluri, atât cât este recordul stabilit în anul 1990 într-un meci de Cupă, dar toată lumea așteaptă o întâlnire demnă de renumele său.

Egaluri peste egaluri în ultimii zece ani

Ambii antrenori stau pe banca echipelor lor în derby pentru a 12-a oară, stelistul Reghecampf fiind neînvins în fața marii rivale. Miza este foarte mare, la fel și așteptările fanilor, astfel că de multe ori în ultimii zece ani am fost martori la remize lipsite de spectacol. Și mai mult, toate cele cinci partide directe din 2016 s-au terminat la egalitate.

În ultimii 10 ani nu mai puțin de 11 dueluri s-au terminat indecis, iar în 8 dintre acestea scorul a fost 1-1. Steaua a fost învinsă de Dinamo doar o singură dată în ultimele 18 meciuri directe din toate competițiile, dar cu toate acestea, ultima victorie le aparține dinamoviștilor. În oferta casei de pariuri Betano poți găsi peste 200 de tipuri de pariu pentru meciul vedetă al etapei a XVIII-a din Liga 1.

Marele Derby la cote maxime pe Betano

Dacă te afli mereu în căutarea unor cote mari pentru pariurile sportive, trebuie să știi și unde să cauți. Este adevărat, cotele mari trebuie „pescuite”, însă platforma Betano oferă astfel de cote în mod regulat! Promoția zilnică disponibilă pentru toți iubitorii de pariuri sportive se numește Marjă 0%, mai multe detalii poți citi aici.

Așadar, până la debutul meciului cotele din imagine pot fluctua însă doar în sens pozitiv pentru clienții care aleg să pună pe biletul lor de pariere acest meci cu marja 0%.

Știați că…

  • În ultimii zece ani Steaua și Dinamo au terminat cu scorul de 1-1 de 8 ori și au adunat 11 egaluri în meciurile directe din toate competițiile?
  • În 5 dintre ultimele 8 partide s-au marcat 3 goluri sau mai mult, atunci când Dinamo a fost gazdă?
  • Dinamo a câștigat doar un singur meci din ultimele 4 în Liga 1?
  • Fosta echipă a lui Laurențiu Reghecampf, Concordia Chiajna, le-a învins și pe Steaua și pe Dinamo în ultimele meciuri jucate contra acestora în acest sezon?
  • Deși Steaua este pe locul 1 în Liga 1, echipele Dinamo și CFR au mai multe goluri marcate, dar și mai multe primite? Însă, Steaua are cea mai bună defensivă din Liga 1.
  • Steaua este cea mai bună echipă din deplasare în acest sezon de Liga 1? A strâns 19 puncte din cele 34 ale sale de până acum în meciurile în care a evoluat ca oaspete.
  • Dinamo a ratat cel mai multe penalty-uri în acest sezon de Liga 1, două la număr?
  • Steaua nu a primit nici un penalty împotrivă în actualul sezon al Ligii 1? Dinamo a avut patru contra.
  • Recordul de spectatori din acest sezon a fost în tur, la Steaua – Dinamo? Atunci au venit la meci 27.007 de oameni. Media spectatorilor Stelei acasă este de 3 ori mai mare decât cea a lui Dinamo, în acest sezon.
  • Ultimul meci direct, în tur, le-a adus în față în față pe cele două echipe aflate pe locurile 1 (Steaua) și respectiv 2 (Dinamo), pentru prima oară după zece ani? Acum se află pe 1 și 6.
  • Dacă meciurile s-ar fi terminat la pauză, Dinamo ar fi fost pe locul 1, iar Steaua pe 5?

Leave a Reply