Barça a încasat 10 goluri în ultimele 2 meciuri cu “monstrul” Bayern München din Liga Campionilor

Bayern München şi FC Barcelona vor juca miercuri, 8 decembrie 2021, de la ora 22:00, în Grupa E din Liga Campionilor, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Allianz Arena” (fără spectatori) din München şi va fi arbitrată de românul Ovidiu Hațegan.

 

Betano: 1.65 pentru o victorie Bayern München, 4.35 egal, 4.65 pentru un succes FC Barcelona

 

Fußball-Club Bayern München

Bayern München are un parcurs perfect în grupa E, unde a câştigat toate meciurile disputate, 3-0 în deplasare cu FC Barcelona, 5-0 acasă şi 2-1 în deplasare cu Dinamo Kiev şi 4-0 în deplasare şi 5-2 acasă cu Benfica Lisabona. Echipa antrenată de Julian Nagelsmann a marcat 19 goluri în 5 meciuri şi a primit doar 3. Doar Ajax Amsterdam a înscris mai multe goluri decât campioana Germaniei, însă “lăncierii” au disputat 6 meciuri. “Die Roten” au un moral foarte bun, pentru că în ultima etapă din Bundesliga au câştigat la Dortmund cu 3-2 în faţa Borussiei. Pentru Bayern München partida cu FC Barcelona nu are nicio miză, însă va încerca să o câştige, pentru a termina meciurile din faza grupelor cu punctaj maxim, performanţă care au mai reuşit-o în acest sezon doar FC Liverpool şi Ajax Amsterdam. În tur, “monstrul” Bayern München a câştigat la Barcelona cu 3-0 iar în precedenta confruntare, în sferurile Champions League, pe “Estádio da Luz” din Lisabona a fost un scor incredibil, FC Barcelona – Bayern München 2-8!

 

Futbol Club Barcelona

FC Barcelona este foarte aproape de a rata calificarea în optimile Ligii Campionilor şi probabil va continua în Europa League. Rezultatele catalanilor au fost 0-3 acasă cu Bayern München, 0-3 în deplasare şi 0-0 acasă cu Benfica Lisabona şi 1-0 acasă şi 1-0 în deplasare cu Dinamo Kiev. Aşadar gruparea “Blaugrana” a câştigat doar cu echipa lui Mircea Lucescu şi la limită. Înainte de ultima etapă din Grupa E se ştie că Bayern München, 15 puncte, va termina pe primul loc şi că Dinamo Kiev, 1 punct, este eliminată deja din Europa. Barça estw pe locul 2 cu 7 puncte şi va juca în Germania cu Bayern München iar Benfica Lisabona este clasată pe poziţia a 3-a, cu 5 puncte, însă va juca pe teren propriu cu ultima clasată Dinamo Kiev. Spaniolii, care sunt pe locul 7 în La Liga, au şanse minime de a continua în Champions League, pentru că au nevoie de o victorie la München cu Bayern, ceea ce este imposibil. Ar mai fi varianta ca Dinamo Kiev să nu piardă pe “Estádio da Luz”, însă e greu de crezut că Benfica va rata o şansa de a se califica în optimi.

 

Bayern München – FC Barcelona echipele probabile

Bayern München: Neuer – Pavard, Süle, Nianzou, Richards – Tolisso, Goretzka – Musiala, Müller, Sané – Lewandowski

FC Barcelona: ter Stegen – Dest, Araújo, Piqué, Alba – Gavi, Busquets, de Jong – Ezzalzouli, Depay, Dembélé

 

Pronostic Bayern München – FC Barcelona

Bayern München – FC Barcelona 1, la o cotă de 1.55 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.85, Leroy Sané va marca, oricând, 1 gol.