Derby Betano în Ghencea pentru o cotă cumulată de 300 cu Bet Builder!

Echipele FCSB și Universitatea Craiova se vor înfrunta, sâmbătă seara, de la ora 21:45, pe noul stadion din Ghencea, în etapa a 8-a din Liga 1. Un meci special pentru Betano, partenerul oficial al celor două echipe de tradiție din fotbalul românesc, iar cu Bet Builder activat toate pariurile tale preferate pot prinde viață pe același bilet în meciul FCSB – Universitatea Craiova.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Un meci, zece pariuri, același bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de sâmbătă, 2 septembrie, am ales Derby-ul Betano dintre FCSB și Universitatea Craiova, meci din Liga 1 care a generat o cotă din trei cifre în urma a zece selecții, cu Bet Builder.

FCSB – Universitatea Craiova (sâmbătă, 21:45)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.85)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Șansă dublă – 1X (cota 1.52)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.15)
Marcator – Darius Olaru oricând (cota 6.50)
Marcator – Alexandru Mitrițpă oricând (cota 4.35)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.75)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.35)
FCSB Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.45)
Universitatea Craiova Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.45)

FCSB și Universitatea Craiova ocupă primele două locuri în clasament înaintea dulului direct din etapa a opta, fiind despărțite de un singur punct. Cu mențiunea că roș-albaștrii au un meci mai puțin disputat.

Ambele echipe vin după înfrângeri în etapa precedentă. FCSB a pierdut primul meci în campionat după cinci victorii consecutive, 2-1 la Arad, cu UTA. De cealaltă parte, Universitatea Craiova s-a înclinat în deplasare în fața campioanei Farul, cu 2-0. Pentru juveții din Bănie a fost prima înfrângere a sezonului, de asemenea.

FCSB s-a impus de fiecare dată în cele trei meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon, toate cele trei victorii fiind obținute la limită.

Până la înfrângerea de la Ovidiu, Universitatea Craiova avea două victorii și o remiză în cele trei meciuri din deplasare sezonul acesta.

Meciuri directe

În ultimele patru dueluri directe ambele echipe au marcat. Sezonul precedent au fost patru meciuri între FCSB și Universitatea Craiova. Fiecare echipă a obținut câte o victorie, iar alte două partide s-au încheiat la egalitate.

Cele două meciuri cu FCSB gazdă s-au încheiat cu același scor, 1-1.

Universitatea Craiova a câștigat ultima dată pe terenul celor de la FCSB în aprilie 2022, cu 2-0.

Cota 300!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri programate vineri în Liga 1 și Serie A poți ajunge la o cotă cumulată de 300.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 15.000 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele zece pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la FCSB – Universitatea Craiova

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului FCSB – Universitatea Craiova, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (FCSB sau Universitatea Craiova), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.