Cota de peste 50 pe două meciuri din oferta Betano la început de septembrie: Rapid – Dinamo și Roma – Milan

Luna septembrie începe tare pe Betano, cu două meciuri care nu pot lipsi de pe biletul oricărui jucător care se respectă. În Liga 1 avem un derby bucureștean de tradiție, Rapid – Dinamo (vineri, 21:30), pentru ca în Serie A să asistăm la primul duel tare din acest sezon, AS Roma – AC Milan (vineri, 21:45). Acum, cu Bet Builder activat, toate pariurile tale preferate pot fi adăugate pe un singur bilet pentru o cotă cât mai atractivă.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de vineri, 1 septembrie, ne-am oprit asupra a două meciuri pentru a combina mai multe pariuri pe același bilet. E vorba de duelul Rapid – Dinamo, meci din etapa a 8-a în Liga 1, respectiv partida AS Roma – AC Milan, partidă din etapa a 3-a în Serie A.

Rapid – Dinamo (vineri, 21:30)
Rezultat final – Rapid (cota 1.53)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.82)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.82)
Total cartonașe – Peste 6.5 (cota 2.07)

Rapid ocupă locul cinci în clasamentul din Liga 1 după disputarea a șapte etape și abordează acest derby bucureștean cu moralul ridicat de ultimele două victorii consecutive. Meciuri în care au fost marcate peste 2.5 goluri, 3-1 cu Farul și 5-3 cu FCU 1948.

După un început slab de sezon la revenirea în Liga 1, Dinamo s-a redresat fiind fără înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile. ”Câinii” au trei victorii și două remize în precedentele cinci partide. Dinamo a jucat în această săptămână și în Cupa României Betano, obținând calificarea în grupe după 2-1 cu Metaloglobus. Dinamo a câștigat ultimele două meciuri disputate în deplasare.

Ambele echipe au marcat în precedentele trei dispute directe. Dinamo n-a mai învins Rapid din 2015, iar ultimul duel direct a fost câștigat de Rapid, cu 3-1, pe teren propriu. În sezonul 2021/22, cel care a dus la retrogradarea lui Dinamo în eșalonul secund, au fost trei confruntări, giuleștenii impunându-se o dată, iar alte două dueluri s-au încheiat cu 1-1.

AS Roma – AC Milan (vineri, 21:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)
Șansă dublă – 1X (cota 1.50)

Stadio Olimpico găzduiește primul duel tare din noul sezon de Serie A. AC Milan vine în Cetatea Eternă de pe primul loc al clasamentului, având punctaj maxim după primele două etape. AS Roma a început ezitant sezonul, cu remiză pe teren propriu în meciul cu Salernitana (2-2) și înfrângere la Verona (1-2).

Milan are parte de un start lansat de sezon, câștigând în deplasare cu Bologna (2-0) și apoi pe teren propriu cu Torino (4-1).

Ambele echipe au marcat în precedentele șase dueluri directe. Sezonul trecut Roma și Milan au oferit două remize, 2-2 pe San Siro și 1-1 pe Olimpico.

Din octombrie 2019 Roma n-a mai câștigat pe teren propriu contra Milanului!

Cota peste 50

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele două meciuri programate vineri în Liga 1 și Serie A poți ajunge la o cotă cumulată de 52.20, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.610 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la Rapid – Dinamo

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Rapid – Dinamo, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Mai multe meciuri de vineri seara vor putea fi urmărite în direct pe site și în aplicația Betano, printre acestea și partida AS Roma – AC Milan din Serie A.