San Francisco 49ers a revenit de la 17 puncte avans pentru Detroit Lions obținând calificarea în Super Bowl

Echipa San Francisco 49ers a câștigat titlul în Conferința Națională (NFC) din NFL, după ce a revenit de la un deficit de 17 puncte la pauza mare a confruntării cu Detroit Lions. Pe Betano, cu oferta de plată anticipată ”17 puncte avans”, poți câștiga pe meciurile de fotbal american din NFL fără să mai ai parte de emoțiile unui final tensionat și pe muchie de cuțit, cum s-a întâmplat în partida de la Santa Clara din finala NFC.

Cum funcționează oferta ”17 puncte avans”

Echipa de fotbal american pe care ai pariat are 17 puncte avans? Ai câștigat pariul! Dacă echipa pe care ai pariat că va câștiga are 17 puncte avans în orice moment al meciului, pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă echipa adversă reușește în cele din urmă să câștige meciul, cum s-a întâmplat la duelul dintre San Francisco 49ers și Detroit Lions.

Pentru a doar oară într-o finală de Conferință, după 1991, Detroit Lions a început în forță meciul cu San Francisco 49ers și a pus rapid pe tabelă 14 puncte, după două touchdown-uri în primul sfert.

Meciul s-a echilibrat în sfertul al doilea după primele puncte puse pe tabelă de 49ers, echipa care pornea ca mare favorită înaintea partidei.

Chiar și așa, Detroit Lions, echipă care nu a ajuns niciodată să dispute un Super Bowl, a intrat la pauza mare cu 24-7 avantaj pe tabelă, moment în care cei care au pariat pe Betano că Lions vor învinge au primit biletul câștigător, fără să mai aștepte deznodământul din a doua jumătate a meciului, aceasta grație ofertei ”17 puncte avans”.

Și ce bine că s-a întâmplat așa, pentru că San Francisco 49ers au reușit o revenire fabuloasă, a 3-a cea mai mare din istoria finalelor de Conferință în NFL.

49ers aveau să se impună în cele din urmă cu 34-31, obținând calificarea în al optulea Super Bowl din istorie și pentru prima dată după 2019.

Pe Betano, la finalul meciului dintre 49ers și Lions, fanii ambelor echipe au avut motive de bucurie, pariul fiind câștigător indiferent de echipa pe care s-a mizat că va obține victoria.

Detroit Lions rămâne și după acest sezon fără participare în Super Bowl, numărându-se printre puținele echipe din NFL care n-au jucat nici măcar o dată în marele meci din sportul american. Celelalte trei echipe fără apariție în Super Bowl sunt Cleveland Browns, Jacksonville Jaguars și Houston Texans.

În Super Bowl LVIII programat pe 11 februarie în Las Vegas adversara celor de la San Francisco 49ers va fi Kansas City Chiefs, echipa care a câștigat trofeul Vince Lombardi în urmă cu un an.

Cele două echipe s-au mai duelat în Super Bowl în 2019, când Chiefs învingeau pe 49ers cu un categoric 30-21.

Cu oferta specială ”17 puncte avans” pentru fotbal american poți plasa un pariu (simplu, multiplu sau sistem) înainte de începerea meciului pe piața Câștigător (Caștigă gazdele sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avantaj de 17 puncte în orice moment al meciului, câștigi automat fără a fi nevoie să mai aștepți să se încheie meciul!

Oferta ”17 puncte avans” se aplică inclusiv la Super Bowl.