cupa romaniei astra poli timisoara

Cupa României: Poli Timișoara vrea să folosească mulți tineri contra Astrei

Poli Timișoara a pierdut cu 4-1 în prima manșă a semifinalelor din Cupa Românei, dar nu are de gând să lupte pentru finală, în returul de astăzi.

Pariuri live pe Poli Timișoara – Astra Giurgiu în Cupa României (17.05.2017, ora 19:00)

Betano.com oferă cote excelete, cu Marjă 0% pentru semifinala de diseară. Cotele cu Marjă 0% sunt cele care oferă câștiguri maxime la pariuri sportive online. De asemenea, Poli – Astra beneficiază de peste 203 de tipuri de pariuri posibile.

Deși timișorenii joacă acasă, ei nu vor trage pentru calificarea în finală. Cota lor la victorie diseară este de 18,00 pe Betano.com, dar este greu de crezut că Poli se va impune, mai ales după ce antrenorul Ionuț Popa a anunțat în presa locală faptul că va odihni jucători de bază și va introduce tineri. Astfel, pe teren vor apărea jucători necunoscuți precum Ignea, Soljic, Popovici, Curileac sau Draghici.

Ținând cont de formula pe care Poli o va alinia, este posibil ca Astra să se descătușeze. Constantin Budescu are o cotă de peste 2,10 pe Betano.com să înscrie oricând în partida de diseară.

Marea favorită a meciului este Astra, o echipă care are ca obiectiv câștigarea Cupei României înainte de o plecare ce pare iminentă a lui Marius Șumudică. Giurgiuvenii sunt, de altfel, deținătorii trofeului. Astra are o cotă de peste 1,60 să o conducă la pauză pe Poli.

Meciul va fi condus la centru de arbitrul Iulian Călin.

Echipa probabilă a Astrei este următoarea: Lung jr. – Belu, Oros, Săpunaru, Al. Stan – Lovin, Seto – Al. Ioniță, Budescu, Teixeira – Niculae.

Joi se joacă și celalaltă semifinală din Cupa României, CS Voluntari – Craiova (în tur 1-0).

Leave a Reply