cupa romaniei craiova voluntari

CSU Craiova, meci pe muchie de cuțit în Cupa României

CSU Craiova joacă astăzi în returul semifinalelor din Cupa României, pe terenul lui FC Voluntari, după ce a pierdut în prima manșă cu 1-0.

Deși joacă în deplasare, Craiova este favorită la victorie, cu cota de 1,75, față de Voluntari care are o cotă de peste 5,60. Acest lucru se explică prin faptul că oltenii au învins-o pe FC Voluntari în ultimele patru partide directe din campionat, marcând 11 goluri și fără să primească vreunul.

Pariuri live pe Voluntari – CSU Craiova în Cupa României (18.05.2017, ora 20:30)

Cele două echipe au, însă, șanse sensibil egale de calificare, 1,85 și respectiv 1,97. Betano.com oferă peste 200 de tipuri de pariuri pentru acest meci.

Meciul se va juca în comuna Chiajna, nu la Voluntari. Decizia a fost a celor de la Voluntari, care au dorit să joace meciul cu instalație de nocturnă, iar stadionul lor nu oferea această facilitate. În lumea fotbalului, acest gest a fost comentat ca unul care să încerce să diminueze prezența la meci a fanilor de la CSU Craiova.

FC Voluntari ar putea ajunge pentru prima oară în istorie într-o finală de Cupa României.

Arbitrul semifinalei din această seară este Marius Avram. Acesta este puternic contestat de oficialii Craiovei, care consideră că au fost dezavantajați în meciul pierdut contra Stelei, 0-1, în playoff-ul Ligii 1. După acel meci, Craiova a acuzat neacordarea unui penalty și faptul că unul dintre jucătorii Stelei nu a fost eliminat.

Finala Cupei României se va disputa pe data de 27 mai, pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti.

Echipe probabile: 

FC Voluntari: Balauru – Maftei, Balaur, Cazan, Al. Coman – Lazăr, Novac – Căpățână, Marinescu Popadiuc – Bălan

CS U Craiova: Calancea – Dimitrov, Kelic, Screciu, Bucurică – Mateiu, Zlatinski, Gustavo – Băluță, Jazvic, Ivan

Leave a Reply