cfr liga 1

Lupte la nivel înalt în campionat, în Ligile 1 și 2

În acest final de săptpmână sunt programate meciuri interesante, atît în Liga 1 (Craiova – CFR) cât și în eșalonul secund al fotbalului romănesc.

Betano.com a pregătit cum se cuvine etapa a 20-a din Liga 1, penultima din acest an. Sunt peste 165 de tipuri de pariuri pentru fiecare meci, iar la unele peste 170.

Vineri, de la ora 20:30, are loc un meci foarte interesat, ce poate avea implicații la vârful clasamentului. Craiova primește vizita lui CFR Cluj, iar oltenii nu au voie să piardă, dacă nu vor să piardă contactul cu primele trei locuri cu care au cochetat în ultima vreme.

De cealaltă parte, CFR își poate consolida poziția de playoff, pentru că în cazul  unei înfrângeri Dinamo este în spate să profite.

Așadar, este un meci cu miză, pe care Craiova a anunțat prin vocea antrenorului că îl va aborda ofensiv, conform strategiei impuse la vestiar dar și promise în fața suporterilor locali.

Oltenii au prima șansă diseară, cu o cotă de peste 2,20 la victorie. Un pariu interesant poate fi și unul cu +2,5 goluri, de asemenea cu o cotă de peste 2,20. Toate cotele meciului sunt aici, pe Betano.com.

Dispută la vârf în Liga 2

În Liga 2, se joacă sâmbătă de la ora 11:00 un meci de mare interes. Este vorba de partida directă dintre primul și al doilea loc din eșalonul secund, Juventus București – FC Brașov.

Juventus are 42 de puncte după 18 etape, iar Brașovul a adunat 38. Este șansa echipei de sub Tâmpa să nu piardă contactul cu liderul. Deși se poate anticipa un meci echilibrat, bucureștenii au prima șansă și o cotă de peste 1,90 la victorie, pe Betano.com.

Reamintim că Liga a 2-a se joacă din acest sezon într-un nou format, cu 20 de echipe într-o singură serie.

Toate partidele din Liga a 2-a sunt aici, pe Betano.com.

Leave a Reply