Philippe Coutinho

Coutinho are clauză de 400 milioane €, dar abia prinde top 10!

Transferat pe 120 milioane € de la Liverpool la Barcelona, cu bonusuri care pot crește suma cu alte 40, Philippe Coutinho are o clauză de reziliere uriașă. Deși e vorba de 400 milioane, brazilianul e abia al zecelea din lume la acest capitol!

Cristiano Ronaldo e fotbalistul cu cea mai mare clauză de reziliere – 1 miliard de euro! Balonul de Aur e la egalitate cu coechipierul său din atac, Karim Benzema, cotat de madrileni la aceeași sumă. Messi e al treilea, cu „doar” 700 milioane €, la fel de mult ca Marco Asensio și Isco. Real Madrid domină acest top, cu 8 dintre cele mai mari 9 clauze de reziliere. Iată top 10-ul:

1. Cristiano Ronaldo, Real Madrid, 1 miliard €
=. Karim Benzema, Real Madrid, 1 miliard €
3. Lionel Messi, Barcelona, 700 milioane €
=. Marco Asensio, Real Madrid, 700 milioane €
=. Isco, Real Madrid, 700 milioane €
6. Gareth Bale, Real Madrid, 500 milioane €
=. Luka Modric, Real Madrid, 500 milioane €
=. Toni Kroos, Real Madrid, 500 milioane €
=. Dani Ceballos, Real Madrid, 500 milioane €
10. Philippe Coutinho, Barcelona, 400 milioane €

După mulți ani, Real și Barca nu sunt între primele trei favorite la câștigarea Champions League. Cine va ridica trofeul anul acesta? Pariază pe Betano!

În Liga 1, fotbaliștii cu cele mai mari clauze de reziliere sunt de la FCSB. Lider este Florinel Coman, cu 100 milioane €, urmat de Olimpiu Moruțan (70 mil. €), Dennis Man, Dragoș Nedelcu (ambii 50 mil. €), Florin Tănase și Andrei Vlad (ambii 30 mil. €). Alexandru Băluță, căpitanul Craiovei, e cel mai scump fotbalist de la celelalte echipe, cu 3 milioane.

CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova se bat pentru titlu. Tănase și Băluță au cote mari nu doar pentru un transfer, ci și pentru a deveni golgheteri. Vezi AICI opțiunile de pariere în Liga 1 Betano!

Leave a Reply