Irina Begu, Monica Niculescu

Ce pariem azi: Begu – Niculescu la Hobart

Irina Begu și Monica Niculescu joacă în turneul de la Hobart. Tamaș poate reveni pe podium în Israel. Brighton – Crystal Palace în Cupa Angliei, Malaga – Espanyol în La Liga și cel mai tare derby al Africii.

Irina Begu – Monica Niculescu, 3:00

După ce vineri a fost eliminată de Simona Halep în semifinalele de la Shenzhen, Irina Begu întâlnește la noapte o altă tenismenă din România. Monica Niculescu a ajuns pe tabloul principal al turneului de la Hobart după o victorie în puțin peste o oră cu Kudriavțeva. Begu e favorita numărul 4 în turneu și pornește cu prima șansă în acest meci.

Brighton – Crystal Palace, 21:45

Ultimul meci al turului 3 din Cupa Angliei, înainte de rejucări, e între Brighton și Crystal Palace. În ultimele 11 partide, oaspeții au pierdut un singur meci, în timp ce gazdele au câștigat doar una. Ambele au, însă, un număr mare de egaluri. Brighton are două înfrângeri acasă în sezonul actual, cu City și Liverpool, dar în ultimele 8 meciuri au remizat de 6 ori. Meciul direct din campionat s-a terminat 0-0. Cota pentru un egal diseară e de peste 3.00, iar toate pariurile 1X2 au marjă 0%! Partida va fi transmisă cu streaming LIVE pe Betano!

Hapoel Haifa – Beitar Ierusalim, 20:30

Hapoel Haifa poate reveni pe primul loc în Israel după trei etape pe poziția a doua. Echipa lui Gabi Tamaș joacă azi cu Beitar, ocupanta locului 3, iar câștigătoarea va deveni lider. Fundașul român e, în continuare, titular incontestabil la gazde, având cea mai bună defensivă din campionat. Haifa e neînvinsă pe teren propriu, fără gol primit în 4 din ultimele 5 etape.

Malaga – Espanyol, 22:00

După cele 3 puncte luate lui Atletico, Espanyol se poate duce acum la 8 puncte de retrogradare. Palmaresul cu Malaga îi dă favoriți: au 5 victorii și 5 egaluri în ultimele 10 meciuri directe. Prestațiile din deplasare îi contrazic, însă: nu au câștigat niciodată în sezonul actual. Toate opțiunile din piața 1X2 au cotă de peste 2,70 pentru acest meci, care va avea streaming LIVE pe Betano!

Zamalek – Al Ahly, 19:00

Rivalitatea dintre cele două echipe egiptene e cea mai mare a Africii, meciul fiind supranumit și „Clasicul Arab”. Derby-ul din Cairo a fost dezechilibrat în ultimii 10 ani, Zamalek câștigând doar de două ori – ambele victorii în Cupa Egiptului. În ciuda rivalității, meciurile din ultimul timp nu au fost foarte spectaculoase: s-au înscris peste 2,5 goluri de numai două ori în cele mai recente 12.

Leave a Reply