Bristol City

Ce pariem azi: Bristol vrea să mai răpună un gigant

Bristol City e clubul din liga a doua care poate ajunge în finala Cupei Ligii Angliei. Nice – Monaco în Cupa Ligii Franței. Tecău și Rojer sunt în sferturi la dublu la Sydney, unde Muguruza continuă cursa pentru primul loc în clasamentul WTA.

Au trecut de United, azi joacă la City

Bristol City e surpriza sezonului în Anglia. Echipa de Championship a eliminat patru echipe de Premier League în Cupa Ligii, cel mai mare nume fiind al lui Man United, în sferturi. La 21:45 e turul semifinalei cu Manchester City, pe Etihad. Bristol a fost eliminată de Watford din cealaltă cupă engleză săptămâna trecută, iar în campionat au două înfrângeri consecutive și au coborât de pe 2 pe 4. Se spune că forma nu mai contează la astfel de meciuri. Poate Bristol să sfideze calculele din nou? Are cotă de aproape 10 pentru egal și de peste 20 pentru calificare! Meciul e LIVE pe Betano!

Balotelli vs Falcao

Nice – Monaco e la 22:00 în Cupa Ligii Franței. Primul sfert de finală îi aduce față în față pe doi dintre cei mai buni atacanți din hexagon, Mario Balotelli și Radamel Falcao. Golgheterii celor două echipe au în total 25 goluri în Ligue 1 după 19 etape și sunt principalii favoriți să înscrie azi. Meciul va fi disponibil cu streaming live pe Betano și are cote cu marjă 0% pentru pariurile 1X2!

Tecău/Rojer, program ușor spre finală

Horia Tecău și Jean-Julien Rojer sunt în sferturi la Sydney, unde joacă împotriva perechii Cabal/Farah. Au mai avut patru meciuri cu duo-ul columbian și au câștigat ultimele 3, toate cu 2-1. Dacă înving la noapte, Tecău și Rojer vor porni din nou cu prima șansă în semifinale, în fața câștigătorilor din meciul Struff/Troicki – Bolt/Thompson. Vezi AICI toate cotele de la Sydney pentru tabloul de la dublu.

Garbine Muguruza se apropie de Simona Halep

E favorita numărul 1 la Sydney și se poate apropia de Halep în clasamentul WTA, înainte de Australian Open. La 5:30 are meci cu olandeza Kiki Bertens, în optimi. Cel mai greu adversar cu care poate juca Muguruza până în finala e Ashleigh Barty, locul 19 WTA, după ce Ostapenko și Mladenovic au fost eliminate. Toate cotele turneului sunt AICI!

Atletico și Valencia sunt transmise LIVE de Betano

Optimile din Cupa Spaniei propun două meciuri diseară: Atletico Madrid – Lleida (20:30) și Valencia – Las Palmas (22:30). Atletico e sigură de calificare, după ce a câștigat cu 4-0 în tur, dar Valencia încă are emoții – a făcut doar egal în deplasare, 1-1. „Liliecii” au învins Las Palmas în campionat, cu 1-0, și în ultimul duel din cupă s-au calificat tot după un egal în tur, în urmă cu doi ani. Cupa Spaniei e transmisă integral, cu streaming live, pe Betano.com!

Meci de palmares pentru Răzvan Lucescu în Cupa Greciei

PAOK merge perfect, cu 6 victorii consecutive și golaveraj 23-1 în ultimele meciuri. Echipa lui Răzvan Lucescu a învins-o pe Trikala cu 5-1 în tur, astfel că returul de azi, de la 17:15, contează doar pentru statistică. Celălalt român din Cupa Greciei e Vlad Morar, care are nevoie de o minune pentru a se califica în sferturi. Panetolikos trebuie să câștige la 4 goluri diferență, după ce turul cu AEK Atena s-a încheiat 0-4. Urmărește Cupa Greciei LIVE pe Betano!

Leave a Reply